發新話題

WE GBB 第二彈--------SCAR

好有興趣!!
但又係開bolt見銅膽??((絕無貶意))
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

好彩忍到手冇買電槍

好!
太多毒物考完AL先出

引用:
原帖由 lololo 於 8-2-2009 14:33 發表
好有興趣!!
但又係開bolt見銅膽??((絕無貶意))
需然唔得真實,但佢呢個設計應該最好力。
先撩者賤,打死無怨。

開bolt見銅膽我唔係太介意, 就算冇都唔會有野跳出黎

唔好太貴就好啦 我地d學生哥比唔起

引用:
原帖由 蕉皮 於 8-2-2009 17:11 發表
唔好太貴就好啦 我地d學生哥比唔起
$XXXX我已經wa wa聲
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

預咗會用似m4槍款,開發費用唔高,
不過估唔到係scar,不過好似都改良過部份parts,
期待不斷有gbb槍出,仲要就到春天了
Ken's Custom Magpul M4  

唔知隻pmag有冇着落呢???

咁買唔買M4好喇
我都有枝VFC SCAR喇喎.......
點好.......

上沙下黑

家陣興two tone嗎
(果個係試辦,放心啦c兄)

引用:
原帖由 westdog 於 8-2-2009 10:33 發表
嘩~正~!!
唔知第三支會唔會出556呢~
kinght's pdw

引用:
原帖由 路比 於 8-2-2009 23:44 發表

kinght's pdw
我覺得佢第三支會出hk416多d~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

唔要416

發新話題