發新話題

搭飛機要準時...

老實講走左班機ja,機空公司會幫你搞番掂ga la

回復 15# 的帖子

係人都知國際航線最好兩個鍾前去到,國內最好一個鐘
就係預要排隊ma
我琴日都係機場排左成半個鐘check in....

引用:
原帖由 阿芝 於 17-2-2009 01:17 發表

oh.....

.........佢....係咪有d好重要既事真係唔可以遲到達...?
重要就早d到啦,成大班人等佢

引用:
原帖由 Boniface 於 17-2-2009 02:10 發表
係人都知國際航線最好兩個鍾前去到,國內最好一個鐘
就係預要排隊ma
我琴日都係機場排左成半個鐘check in....
件事應該是AlRSIDE發生
Check~in?才發生

引用:
原帖由 marcooo 於 17-2-2009 00:00 發表
再睇番段片,都係覺得無乜野,個個人都有自己表達情感既方法,唔覺關 EQ 事

最好笑:機都未走,門又閂左
?
唔通佢想搭架開住門既飛雞?
EQ情緒智?
高EQ易控制情緒
也會在合適地方做合適的事

回復 19# 的帖子

件事應該係閘口發生
但係無理由ga
你唔見人,佢會call PA,仲唔見人佢會掉埋你件行李出黎先開機
咁講法,佢地兩公婆都遲得好離譜下

個女人唔駛噤呀..............................

[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

it was on the CNN news yesterday..

其實我有過一次經驗係差D遲到上唔到機,不過原因景然係早到
當日我早到4個鐘打算check-in後係大堂上網,不過地勤姐姐話我班機無位
結果比左我一班30分鐘後起飛ge機,但佢又用左20分鐘出機票.........
當日又係暑假尾,大把人排隊過海關,結果last minute就快關閘先跑到,如果唔係就好似片中個女人禁......
不過佢會唔會係我E種情況 幾十歲跑唔到唔出奇

引用:
原帖由 UTIP209 於 18-2-2009 03:38 發表
it was on the CNN news yesterday..
幾時學左蘋果日報?

引用:
原帖由 Boniface 於 17-2-2009 11:58 發表
件事應該係閘口發生
但係無理由ga
你唔見人,佢會call PA,仲唔見人佢會掉埋你件行李出黎先開機
咁講法,佢地兩公婆都遲得好離譜下
可能係附近d duty free度樂而忘返掛
我曾經係澳門機場度見過呢種情況(澳門機場出左名細,duty free同餐廳用一對手都可以數得晒)
叫埋名叫埋最後召集,連d地勤去埋廁所都搵唔到
最後架機離開左個塔橋,哥兩條名先至施施然出現......原來真係係duty free樂而忘返左

回復 26# 的帖子

duty free d野咁貴.......

成個大細路禁
禁唔成熟;swea
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

即係....我覺得....

冇文化囉

同埋...

影衰晒 d 中國人囉~

引用:
原帖由 Boniface 於 18-2-2009 15:24 發表
duty free d野咁貴.......
duty free 買煙酒喺平D
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

發新話題