發新話題

[27/2]奧單師父牛一之喜 恭喜恭喜! ^^

奧單, 生日快樂呀~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 odaan 於 26-2-2009 01:31 發表

但下年唔比喇 , 佢呀媽同我呀媽都唔比我再買野玩比佢 ......
要買 ?? 得 !!! 買本字典比佢 ......

下 ??!!!!! 下年慳唔少  (如果佢地仲記得 , 而我又記得的話 )
哎呀
你最後都係會送俾佢既....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 26-2-2009 01:34 發表
哎呀
你最後都係會送俾佢既....
買親都好溶 , 一定 4 位數字 , 杰過芝麻糊
我寧願買 Lego 比佢 , 起碼有得諗下點砌
而家 D Lego 多款過舊時

砌多 D Lego 易 D 學整槍~~~

單單...happy b'day~~

引用:
原帖由 odaan 於 26-2-2009 01:38 發表

買親都好溶 , 一定 4 位數字 , 杰過芝麻糊
我寧願買 Lego 比佢 , 起碼有得諗下點砌
而家 D Lego 多款過舊時

砌多 D Lego 易 D 學整槍~~~
佢有興趣咩?
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 HunterX 於 26-2-2009 01:32 發表
奧單, 生日快樂呀~~
天使 : 多謝

魔鬼 : 如果怪妹妹都黎同我講就好 lu .....

引用:
原帖由 阿芝 於 26-2-2009 01:39 發表
佢有興趣咩?
帶佢去 game 場 , 比人打一梳 , 就會激發起鬥志學整架喇

引用:
原帖由 golliwog19 於 26-2-2009 01:39 發表
單單...happy b'day~~
多謝

引用:
原帖由 odaan 於 26-2-2009 01:42 發表

帶佢去 game 場 , 比人打一梳 , 就會激發起鬥志學整架喇
呢個狠wor!好似獅子推個B落崖咁!

單哥....生日快樂....

單爺生日快樂

生日快樂

生日快樂!!!!

happy birthday~弓起~弓起~

釘釘快樂生日

發新話題