發新話題

正版的已壞唔識整的高階玩具

做咩樓上有個正義之士..?

畫公仔畫出

做英雄應用要用"英雄級"既ID出POST. 例如D武功高強既歷史人物, 感覺上比較"正義".

引用:
原帖由 carl 於 5-3-2009 16:45 發表
做英雄應用要用"英雄級"既ID出POST. 例如D武功高強既歷史人物, 感覺上比較"正義".
人地係台灣論壇 , 都已經夠晒 "英雄" 啦
一邊鬧老番 , 一邊係二手區賣老番

引用:
原帖由 wolfer 於 5-3-2009 17:27 發表
其實我想請問,由頭到尾我講過乜野?而令到你咁緊張?你係咪代理先?係o既話係咪應該專心去研究下點解會爛,有問題係要去解決,而唔係係到用其它身份o黎寸下我o黎掩飾件事,我見到有人post 話爛左,我諗唔需要知點整爛都講得卦,唔通依家連講都唔比講?呢度係論壇,好o既或唔好o既都應該講得,掉轉頭如果講緊係老翻,你又係咪會咁樣答?
拿 , 甘你 post 到周街都係 , 又真係誇張左 D 既
不過 , 引左隻鬼出黎喎

對樓主的話

講真,人地買件野返黎,斷左,只係一件好平常o既事
咩都有機會斷架啦,睇下點用o既ja
你又唔係物主本人,引用人地o既相片黎出個咁o既post,我個人就覺得有d小提大做lor

咁呢排又正直多事之秋,對於呢個牌子o既話題都變得特別敏感,好易引起post war,小心小心

引用:
原帖由 wolfer 於 5-3-2009 17:27 發表

其實我想請問,由頭到尾我講過乜野?而令到你咁緊張?你係咪代理先?係o既話係咪應該專心去研究下點解會爛,有問題係要去解決,而唔係係到用其它身份o黎寸下我o黎掩飾件事,我見到有人post 話爛左,我諗唔需要知 ...
點解會爛?
地星上有邊樣野係唔會爛?

引用:
原帖由 odaan 於 5-3-2009 17:40 發表

人地係台灣論壇 , 都已經夠晒 "英雄" 啦
一邊鬧老番 , 一邊係二手區賣老番
仲有人比台灣人踢走咁滯!
以為字大就有用?自大就有份,有時間做打手,有時間賣死貨,有時間做埋網上零售,無時間諗o下點做好產品,爛o左o野就走出來發爛,真係大支o野
仲有成日都話只得一件,計我話一櫃都o黎緊,
我係槍街零售就多得佢唔小,零售都撈埋

引用:
原帖由 odaan 於 5-3-2009 17:42 發表

拿 , 甘你 post 到周街都係 , 又真係誇張左 D 既
不過 , 引左隻鬼出黎喎
單爺唔好引我笑啦,好無

To wolfer:

I dunno wht the purpose is?? Copy the msg @ sec hand market w/o any explaination? How come??
Yup, here is the forum which provide the platform for discussion...but no one know wht do u want, except provocation....- -"

引用:
原帖由 wolfer 於 6-3-2009 00:31 發表
其實唔物主唔係我,我係想收左佢返來研究下,我PM 問過物主係邊度買的,有冇單據,如有單據係正版的話,我諗住買左佢!諗住post出o黎,睇下班代理點回應,我諗住佢會話,個別事件,我地會好好咁同總公司研究下究竟,睇下件物品可以點改進,如果咁講咪大方得睇囉,點知代理果班人即刻走晒出 o黎話我咩別有用心,又乜又乜咁,做生意唔係咁o既,只準讚不準彈,一有d負面野,一味剩係搵d人出o黎寸人想掩飾,而唔係第一時間諗下點樣補飛點樣改進,做代理批貨比人,但又鬼鬼鼠鼠在二手區做埋零售,一係就走去拍片唱人老翻,有咁多時間就應該諗下點改進下d 野,錢係賺唔晒o既,做代理唔係做得咁小家子
自佢出左 M4 摩打手柄 , 我已經放棄左呢個品牌
得閒留意下佢個底蓋 , 對比下 Marui / GP
試下唔好拎螺絲 , 放個摩打對下位

你就知咩叫抄都抄錯"

打假係好 , 但係拎住個 "拉腎" 都搞成甘 ......

引用:
原帖由 19900221 於 6-3-2009 01:01 發表
單爺唔好引我笑啦,好無
唉 , 試下諗遠 D , 如果呢種風氣延續
Wargame 唔再係遊戲 , 真係成為各公司之間既 War , 未來就真係笑唔出

夜郎 成日自吹同唔少某上市公司主席甚麼這麼 成個新貴
睇佢文筆錯別字、白字多的是。咁既文化水準就算真係埋到堆都係底階擦鞋仔

發新話題