發新話題

還巡警一個公道

凌Sir講得好......不過始終官方永遠唔敢出聲......任人講

support this!

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 29-3-2009 19:17 發表
呢單野同之前警察老強單野唔同..呢次我撐RHKP
HKP

打不還手,罵不還口

下次警察有咩生命危險都唔好抆槍,死左葬浩園,咁會係最好的方法
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 seals 於 29-3-2009 20:14 發表

HKP
佢o個個係real hong kong police
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-3-2009 20:35 發表

佢o個個係real hong kong police
Real

有冇支持警隊大遊行?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-3-2009 20:44 發表
有冇支持警隊大遊行?
有人搞,我一定去!

引用:
原帖由 seals 於 29-3-2009 20:47 發表

有人搞,我一定去!
今日果個遊行d搞手...算唔算顛覆國家?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-3-2009 20:53 發表

顛覆社區je

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-3-2009 20:53 發表

佢哋死了一個同鄉是很傷心,
但其實出嚟遊行,我覺得是發洩平日d壓力多D!

引用:
原帖由 seals 於 29-3-2009 21:01 發表

佢哋死了一個同鄉是很傷心,
但其實出嚟遊行,我覺得是發洩平日d壓力多D!
我個感覺係本地某d政治團體煽動小數族裔人士...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-3-2009 21:04 發表

認同!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-3-2009 20:44 發表
有冇支持警隊大遊行?
警隊遊行連人群控制都唔駛做 ~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-3-2009 21:04 發表

數唔到幾多次唔係

發新話題