發新話題

在網上見到一個幻想航母

我覺得咁大隻會做靶

就黎整隻木馬號出黎

其實佢咁既設計不如整做氣浮, o係水面高速移動......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 越南河粉 於 1-4-2009 01:33 發表
就黎整隻木馬號出黎
快d發現米諾夫斯基粒子啦....

學神 born to sleep...

偉基利實際D
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

中間好似d散熱器咁

升力由中間提供@@?

佢個底彎    唔會減少升力?    定係只係浮係到唔飛?       上天果下要點做@@

飛到係雲上面都可以做直昇機升降@@     會唔會一起飛就stall?

引用:
原帖由 張y 於 2-4-2009 08:40 發表
升力由中間提供@@?

佢個底彎    唔會減少升力?    定係只係浮係到唔飛?       上天果下要點做@@

飛到係雲上面都可以做直昇機升降@@     會唔會一起飛就stall?
在網上見到一個幻想航母

我覺得好似機鋪果隻飛機game隻母艦-.-雷電

引用:
原帖由 仔仔 於 2-4-2009 13:42 發表
我覺得好似機鋪果隻飛機game隻母艦-.-雷電
x2

引用:
原帖由 Pvt.King 於 2-4-2009 09:59 發表

在網上見到一個幻想航母
幻想就一定不合情理?

有心畫出黎點解唔幻想得更有趣更仔細?

carrier其中一個公用係作為飛行載具既流動式補給, 維修作戰平台, 一個咁大既空中空母要食幾多資源哦?而且在空中真係太大個目標....好快打沉姐...

除非好似bf2142既泰坦空中空母咁有energy shield就另計, 不過就一定用更多能量...到時唔好話補給其他艦載機....自己都唔知夠唔夠食....

美國軍方一早已有兩隻

1920s to 1930s US Navy USS Akroon and USS Macon

唔係俄羅斯先有飛船架咩?

引用:
原帖由 louisli 於 7-4-2009 12:12 發表
唔係俄羅斯先有飛船架咩?
基洛夫空艇

發新話題