發新話題

好大風呀

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-4-2009 08:39 發表

free free聲者....都未轟轟聲.....
轟轟聲果d係代表你生意精精日上o者
我果度關哂窗,都唔知係邊度入風入到free free聲,
定係其他單位入風d聲傳到過黎。
真係好似打風咁~

尋晚我11點左右o係機場渣車出返旺角, 都唔覺好大風, 係見d雪糕筒倒晒...

ps: 我渣到180都唔覺好大風
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 積夫 於 2-4-2009 10:22 發表
我訓o左一陣....又比人嘈聲....

話時話,我原來同阿公住得好近!(如果阿公講o個間「人人可教」係毅X而唔係柏x的話)
哈哈......即時諗到HID幻彩詠圍城

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-4-2009 11:26 發表
尋晚我11點左右o係機場渣車出返旺角, 都唔覺好大風, 係見d雪糕筒倒晒...

ps: 我渣到180都唔覺好大風
相同時間我係荃灣飛的返香港喎........

各位住元朗邊道? 今朝番工我完全feel唔到凍既

大埔好靜....~
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

琴晚又有蚊偷襲我!!!!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 2-4-2009 14:13 發表
琴晚又有蚊偷襲我!!!!!!!
你的血一定又香又甜定啦.....

引用:
原帖由 阿Fee 於 2-4-2009 11:48 發表

有得搞喎!

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-4-2009 14:38 發表

你的血一定又香又甜定啦.....
連續兩晚喇......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 阿Fee 於 2-4-2009 11:48 發表

死喇,點解我完全get唔到你想講乜o既?OUT左.......
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

引用:
原帖由 側衛 於 2-4-2009 13:15 發表
大埔好靜....~
靜...? 我住九龍坑果邊, 早兩日去完露營D天幕同膠地席由三樓天台飛晒落一樓花園 ....
尋晚個抽氣扇D防風葉吹到啪啪聲 ~~

引用:
原帖由 HunterX 於 2-4-2009 16:32 發表

連續兩晚喇......
有冇興趣買套最新既激光滅蚊系統呀......

荃新天地企響中央花園可以聽到屏風效應做成既風聲,好似低音既口哨咁~HAHA

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-4-2009 17:03 發表

有冇興趣買套最新既激光滅蚊系統呀......
一晚可以打成億隻蚊.....

發新話題