26 12
發新話題

C3 日本動玩博覽 2009 in Hong Kong (4月24-26日)

組團

4月25日,星期6 有冇人去?
我只會買30蚊飛入場

去試下係門口偷唔偷聽到栗林唱歌

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-4-2009 14:10 發表
我只會買30蚊飛入場

星期6ok....幫我買多張$30飛....到時比番錢你....
我都要比d吉碟你幫手搞搞....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-4-2009 14:10 發表
我只會買30蚊飛入場

可能會去既、舊同學有call到
但到底呢個展主打演唱之外系咪有得低價入玩具、pvc...

小弟也想去..

腐男塾喔...但, 不太想花三百元就是了 OTL

引用:
原帖由 alien 於 21-4-2009 16:45 發表

我見有d用透明膠做既gundam模型,好似話會場限定...
價位我唔熟,唔知叫唔叫平

引用:
原帖由 alien 於 21-4-2009 16:45 發表

這個才是重點吧

引用:
原帖由 101653 於 21-4-2009 15:29 發表

星期6ok....幫我買多張$30飛....到時比番錢你....
我都要比d吉碟你幫手搞搞....
自己落OK買啦...
記住係DAY 2! 25號,星期6
門券發售地點:
HK$30普通券及 HK$60 VIP級特典前賣券: 4月1日各大Circle K 便利店
HK$300超熱爆日本偶像歌手C3歌謠祭2009+特典極限級前賣券
4月1日 港九各間CD Ware House
或可登入門券發售指定網址 http://www.C3-HK.com.hk/ticket/ 網上購票

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-4-2009 17:06 發表

自己落OK買啦...
記住係DAY 2! 25號,星期6
門券發售地點:
HK$30普通券及 HK$60 VIP級特典前賣券: 4月1日各大Circle K 便利店
HK$300超熱爆日本偶像歌手C3歌謠祭2009+特典極限級前賣券
4月1日 港九各間CD W ...
買左....msn我約時間....

ps.矮賤人去唔去!??

I will go!!!

引用:
原帖由 Paul 於 23-4-2009 18:31 發表
I will go!!!
約埋一齊go啦....星期6

zamar帶相機

引用:
原帖由 101653 於 23-4-2009 18:40 發表

約埋一齊go啦....星期6

zamar帶相機
帶相機做乜?我唔想比人當痴漢...

26 12
發新話題