發新話題

小巴上把玩手槍

引用:
原帖由 auhokan 於 9-5-2009 22:02 發表
我真不明白為何別人拿玩具槍出來看一下就要報警...
給他說2聲不就可以了嗎?
你肯定只系看一下?
大大把we龍插系個手把上面都系看一下

你肯定只系看一下?
大大把we龍插系個手把上面都系看一下 [/quote]
佢走火射中人就 ..
玩遲點會死嗎= =?
回到家怎樣也沒人管你呀
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

引用:
原帖由 失蹤人口 於 10-5-2009 02:17 發表
你肯定只系看一下?
大大把we龍插系個手把上面都系看一下
佢走火射中人就 ..
玩遲點會死嗎= =?
回到家怎樣也沒人管你呀 [/quote]
沒入氣,沒入彈,我想不會發射吧。
我的意思不是說他的做法沒問題,
而是報警實在不是一個好的處理方法。

引用:
原帖由 DESTINY--1 於 9-5-2009 10:13 PM 發表
第一幅相影到正面90%唔似我
但我二幅可能因打則影及副眼鏡,搞到個「型」仔好似我
又幾似喎......

引用:
原帖由 auhokan 於 10-5-2009 08:49 發表

而是報警實在不是一個好的處理方法。
邊個知你冇入氣? 邊個知你冇入彈? 邊個知係唔係真槍?

呢D最基本的安全問題, 衰一不可, 你唔識都係出少句聲, 學下野好過啦.

呢個唔係拿支槍出來遊街的藉口.

咁我問下你, 『沒入氣,沒入彈,我想不會發射吧。』

咁:

沒入氣,沒入彈,係唔係可以拿出來遊街?

沒入氣,沒入彈,係唔係可以拿出來周圍指?

沒入氣,沒入彈,係唔係可以拿出來對住人狂扣扳機?

邊D野應該講, 邊D野唔應該講, 係唔係真係咁難分得出? 係唔係為左『發聲』, 咁唔理係乜都講曬出來?

引用:
原帖由 auhokan 於 9-5-2009 22:02 發表
我真不明白為何別人拿玩具槍出來看一下就要報警...
給他說2聲不就可以了嗎?
我諗呢個問題同d人無啦啦o係巴士上面打飛機一樣, 係無影響到人呀, 咁唔通你又只係走去同佢講聲  "喂, o係車上面打飛機好似唔太好咁wor~"  咁?

槍, 無人知係玩具定真槍, 無人知入面有無彈, 無人知有無殺傷力, 跟本就唔應該o係呢d場合拎出尼, 好型咩?咁夠膽就拎出尼o係旺角大制插o係褲頭度

無野ga, 插o係褲頭之麻, 你又同佢講兩聲咪算囉

我諗到時唔係普通人同佢講兩聲, 可能係要猛鐵!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 hermanht 於 10-5-2009 11:08 AM 發表

邊個知你冇入氣? 邊個知你冇入彈? 邊個知係唔係真槍?

呢D最基本的安全問題, 衰一不可, 你唔識都係出少句聲, 學下野好過啦.

呢個唔係拿支槍出來遊街的藉口.

咁我問下你, 『沒入氣,沒入彈,我想不會發 ...
冷静D......

引用:
原帖由 auhokan 於 10-5-2009 08:49 發表

佢走火射中人就 ..
玩遲點會死嗎= =?
回到家怎樣也沒人管你呀
而是報警實在不是一個好的處理方法。 [/quote]
會唔會發射單系囉把像真度高既"擬似槍械"足以可以插佢引起公眾恐慌。
系大陸你試下咁樣做啊啦、話唔定會引左武警出黎捕你

諗野成熟小小就好了~攪乜都好吾好攪臭WARGAME

離譜....

引用:
原帖由 wester 於 10-5-2009 11:39 發表
冷静D......
字多姐, 一個感嘆號都冇...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-5-2009 11:38 發表

我諗呢個問題同d人無啦啦o係巴士上面打飛機一樣, 係無影響到人呀, 咁唔通你又只係走去同佢講聲  "喂, o係車上面打飛機好似唔太好咁wor~"  咁?

槍, 無人知係玩具定真槍, 無人知入面有無彈, 無人知有無殺傷力,  ...
即係引起公眾不安=3=

不過打飛機係引起公眾嚴重不安A_A

回復 27# 的帖子

仲引起衛生問題
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 張師兄 於 9-5-2009 01:48 發表
架小巴係去邊條線的?
睇下有冇機會踫頭先
條小巴線係 (筲箕灣 <---> 西環)[/size]

引用:
原帖由 zachary 於 11-5-2009 12:45 發表
仲引起衛生問題
仲搞到以後都唔敢坐佢個位

發新話題