發新話題

想問吓有冇師兄砌過支M16A2 Carbine

呢支係GP出嘅

引用:
原帖由 geoprotex 於 11-5-2009 22:40 發表
呢支係GP出嘅

~嘩~!!就係呢支啦~!!
今日落槍街,名槍唔見有~!!除咗個M16A2身,其他前節,什麼成槍~!成條槍街都唔見有呀~!!
(希望可以解答,唔該師兄)

引用:
原帖由 hermanht 於 11-5-2009 20:55 發表

姐係咁?
~支XM177..... 嘿~!!我意志好堅定架~!!仲頂得住

PS:你隻狗狗好得意~!!佢叫咩名呀?

引用:
原帖由 嘉誠 於 11-5-2009 23:09 發表

~支XM177..... 嘿~!!我意志好堅定架~!!仲頂得住

你頭像果隻同佢果隻邊隻得意D
我鍾意佢果隻多D

引用:
原帖由 嘉誠 於 11-5-2009 23:04 發表

~嘩~!!就係呢支啦~!!
今日落槍街,名槍唔見有~!!除咗個M16A2身,其他前節,什麼成槍~!成條槍街都唔見有呀~!!
(希望可以解答,唔該師兄)
呢支係成槍黎架,近年小弟已經好懶砌槍囉...

引用:
原帖由 嘉誠 於 11-5-2009 23:09 發表

佢叫樂樂, 係隻狗仔, 純種細牧(但係超大隻...)

引用:
原帖由 亞爾多 於 11-5-2009 23:10 發表

你頭像果隻同佢果隻邊隻得意D
我鍾意佢果隻多D
我咪昭話佢隻狗狗得意囉~!!

~不過我覺得我圖像的狗狗都唔差~!!佢叫紅棗呀~!!係我姑姐隻狗~!!

回:geoprotex兄~!! 唉~我成條槍街都見唔到~!!

回hermanht兄~!! 佢咁大隻,當然係你呢個主人養得佢好啦~!!好食好住~!!

引用:
原帖由 嘉誠 於 11-5-2009 23:18 發表
回:geoprotex兄~!! 唉~我成條槍街都見唔到~!!

回hermanht兄~!! 佢咁大隻,當然係你呢個主人養得佢好啦~!!好食好住~!!
照咁睇我估我果支應該係貨尾,師兄不如試吓去WG絲或UM個網睇吓有無d咩咩custom之類嘅成槍啦

引用:
原帖由 geoprotex 於 11-5-2009 23:54 發表

照咁睇我估我果支應該係貨尾,師兄不如試吓去WG絲或UM個網睇吓有無d咩咩custom之類嘅成槍啦
~剛剛睇完了~!!全部無貨~!!
~砌一支超貴~!! ~儲多少少錢再算~!!

引用:
原帖由 bravohk 於 11-5-2009 19:05 發表
我有用GP件砌過A2 shorty (N年前),仲走去用千二蚊買個GP M16A2三連發刻印槍身.....而家成槍都係$19XX~
師兄~聽我朋友講話 GP M16A2三連發刻印槍身靚仔d~!!

想問下(三連發刻印槍身)同(連發槍身)有咩分別?有冇圖可以俾小弟睇下呢?

希望師兄們指教小弟~!! 我仲有好多野唔識~!! 唔該大家~!!

引用:
原帖由 嘉誠 於 12-5-2009 10:21 AM 發表

想問下(三連發刻印槍身)同(連發槍身)有咩分別?有冇圖可以俾小弟睇下呢?

三連發

連發

~哦!!我明白了~!!

非常感謝RANGER兄~!!我現在知道了~!!

呢枝都正..
Post自生果日報

附件

12-5-2009 18:10

地鐵精神,服務人群
永無Say No,你就噤撈
我叫'金寶仔'

引用:
原帖由 hkpdswat 於 12-5-2009 18:10 發表
呢枝都正..
Post自生果日報
A2身果個手抽位係有佢ge魅力~

發新話題