發新話題

GP WOC SPR Mod 0

回復 15# 的帖子

上面兩支真鐵都係用長夾, 除左唔靚之外都冇咩問題

引用:
原帖由 hermanht 於 21-5-2009 22:29 發表
上面兩支真鐵都係用長夾, 除左唔靚之外都冇咩問題
當然冇問題啦...
係短匣好睇D 囉....

附件

21-5-2009 22:36

SPR真係好正啊, 咪諗咁多, 下海吧~ (呢支係AEG, 不過套kit E+用左係GBB道)

引用:
原帖由 hermanht 於 22-5-2009 08:33 發表

SPR真係好正啊, 咪諗咁多, 下海吧~ (呢支係AEG, 不過套kit E+用左係GBB道)

唔鐘意SPR 用伸縮托

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 22-5-2009 22:31 發表
如果G&P出MK11 MOD0同埋M200既gbb,咁就好啦...對M16既sinper真係冇興趣,因為佢始終唔係正宗既sinper,而係由步槍改成!!!
一直都講緊係SPR@@
根本同SNIPER RIFLE係兩樣野
SPR=sniper support rifle
根本冇當過用16匣o既係sniper rifle@@

引用:
原帖由 ericx 於 21-5-2009 22:36 發表

當然冇問題啦...
係短匣好睇D 囉....
買左打住先.等pro win出再入

引用:
原帖由 loki 於 23-5-2009 23:46 發表

買左打住先.等pro win出再入
個射程仲未研究, 但之前試過都係炒高, 我唔想拿住支SPR用倍數鏡打近戰

引用:
原帖由 loki 於 23-5-2009 23:45 發表

一直都講緊係SPR@@
根本同SNIPER RIFLE係兩樣野
SPR=sniper support rifle
根本冇當過用16匣o既係sniper rifle@@
正確係 Special Purpose Rifle (原本係Receiver)
http://en.wikipedia.org/wiki/Uni ... ecial_Purpose_Rifle

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 22-5-2009 22:31 發表
如果G&P出MK11 MOD0同埋M200既gbb,咁就好啦...對M16既sinper真係冇興趣,因為佢始終唔係正宗既sinper,而係由步槍改成!!!
我想要枝GBB M110

引用:
原帖由 loki 於 23-5-2009 23:42 發表
唔鐘意SPR 用伸縮托
agree

引用:
原帖由 acidash 於 24-5-2009 01:41 發表

正確係 Special Purpose Rifle (原本係Receiver)
http://en.wikipedia.org/wiki/Uni ... ecial_Purpose_Rifle
唔該晒師兄 原來我一直都搞錯@@
之前我睇TARGET 時講開USMC 開發SAM-R
佢定位係SNIPER SUPPORT RIFLE
唔該晒^^!

引用:
原帖由 loki 於 24-5-2009 08:10 發表

唔該晒師兄 原來我一直都搞錯@@
之前我睇TARGET 時講開USMC 開發SUM-R
佢定位係SNIPER SUPPORT RIFLE
唔該晒^^!
SAM-R吧...?

引用: