發新話題

窮人自製槍架~!!

無咁多枝槍

回復 12# 的帖子

有個方法
用沙紙磨走表面令面
之後再噴
好食死d色

引用:
原帖由 wester 於 18-5-2009 20:50 發表
我又整個先!
J神,唔好浪費金錢嘞,你得一支G36整乜鬼吖,有錢出黎打GAME好過啦

再整多個細架加埋上去上面,用大大塊戈隻拼圖軟膠做細架個底...可以放埋手槍

引用:
原帖由 傻桔 於 18-5-2009 21:44 發表
再整多個細架加埋上去上面,用大大塊戈隻拼圖軟膠做細架個底...可以放埋手槍
~你講一講又可以諗吓手槍架點整都得~!!

not bad for just $70.

引用:
原帖由 嘉誠 於 18-5-2009 21:47 發表

~你講一講又可以諗吓手槍架點整都得~!!
咁細支又用pvc通呀?

經驗話我知呢家野通常唔夠力

引用:
原帖由 louisli 於 18-5-2009 22:03 發表
經驗話我知呢家野通常唔夠力
HAHAHA....本身係唔夠力~!!但落咗D膠水佢又定得順~!!遲D係接口位加返D膠紙或膠布應該無問題~!!依家佢都仲好實淨吓~!!

空心?
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 louisli 於 18-5-2009 22:03 發表

咁細支又用pvc通呀?
我諗應該唔會.....諗吓點攪先~!!

師兄,

你好勁呀,
勁有創意,
個槍架唔錯呀!!

好嘢!好諗頭!!可唔可以講埋總共買咗啲咩料(如几長、几個....detail啲同边度買咁........Thanks......我諗好多師兄都有興趣整番個(包括我在內)!!

真係唔錯!!!
有d水喉通膠水o岩晒..
同埋出面上貼紙算喇...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 嘉誠 於 18-5-2009 22:11 發表

HAHAHA....本身係唔夠力~!!但落咗D膠水佢又定得順~!!遲D係接口位加返D膠紙或膠布應該無問題~!!依家佢都仲好實淨吓~!!
師兄:其實你只要在喉身同配件接駁時,用返pvc膠水內附既膠水掃搽膠水在喉身表面及配件內第一間入盡佢,旱咗之後,就算你用過百磅既摟力都唔會鬆出嚟。

發新話題