發新話題

[well]AW.338

我只係想要佢隻夾.......

好差咩
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 gtoray 於 19-5-2009 19:34 發表

呀沙兒果支m40a1 咪氣+手拉lor
又電又gas 你又聽過未?
電氣化
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 gtoray 於 19-5-2009 19:34 發表

又電又gas  我中意 *0*

引用:
原帖由 車厘子 於 19-5-2009 21:07 發表

又電又gas  我中意 *0*
牛牛最近出左個電+gas既二代波箱
不過好似係for AR系列 only

引用:

MGC MP5K ???

引用:
原帖由 sunny2014 於 19-5-2009 21:53 發表

牛牛最近出左個電+gas既二代波箱
不過好似係for AR系列 only
電+gas打狙擊正

引用:
原帖由 車厘子 於 19-5-2009 22:44 發表

電+gas打狙擊正
不死人都會死

引用:
原帖由 ranger_hk 於 19-5-2009 07:34 發表
玩嘢磨? 馬仔出手拉L96,國狗就出GAS AW.338!
泥頭諗住買馬仔,果頭國狗又出來同你Say hi 點算好!!!!!
買晒佢啦...........
唔好諗啦.............

引用:
原帖由 workshop_swt 於 19-5-2009 22:09 發表

買晒佢啦...........
唔好諗啦.............
你玩嘢嗎,聞說mk43又到咗,你梗係叫我又買佢啦!馬仔支 five seven 你都會叫我買賣佢啦,支GBB mp7相信你都會叫我買晒佢啦!睇怕X信兄弟都幫我唔到囉!

順帶一問各位C兄請問mk43係咪到咗?近排因為就快考試所以唔方便出槍街(出咗去真係不得了!)希望各位C兄幫吓眼 ! 唔該晒!!!!!

等佢出左買佢d匣用, 唔係話支持番版, 只不過係正版唔出

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 20-5-2009 12:52 發表
等佢出左買佢d匣用, 唔係話支持番版, 只不過係正版唔出
有出, 不過好少, 因為唔係正式商品

引用:
原帖由 廢柴 於 19-5-2009 19:45 發表
我只係想要佢隻夾.......
出面有得買但係唔係間間有,價錢$500留下我自己覺得貴,但係我都買左隻

心思思...想知價錢添.....

我都要隻匣...不過要d嘩佬 出氣咀...

發新話題