發新話題

國產各廠gbb

果日落槍街, 差D買左野, 好在未買姐
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 23-5-2009 12:02 發表

其實好老實講,窮唔係一個支持翻版既藉口
正廠貨既利益,真係應該顧及下
你睇RS SVD家下唔肯賣香港,日本已經賣清光無貨
非常同意~!!
如果之後d大廠唔出新野~!!到時我哋就真係玩手指了~!!

呢支唔支又要用幾多張金牛先打得,見得下人、、$$$多不如留反買真品骨卅鏡好過、、、
Say no to copy la

講真GP果D又咪係COPY...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-5-2009 12:48 發表
豬p個SYSTEM係COPY W@,不過聽聞佢比左錢W@/同w@有合作關係?

引用:
原帖由 Natrium 於 23-5-2009 12:56 發表

豬p個SYSTEM係COPY W@,不過聽聞佢比左錢W@/同w@有合作關係?
咁呢個就當然啦, 但係佢出果D身, 除左MAPGAL同馬仔之外, 有邊忽又或者邊PART有俾過錢去買拉臣?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-5-2009 13:01 發表

咁呢個就當然啦, 但係佢出果D身, 除左MAPGAL同馬仔之外, 有邊忽又或者邊PART有俾過錢去買拉臣?
有做過修正呢,唔係完完全全一樣嘛
例如膠變左金屬,耳仔變左向前滑既設計
重有唔同既marking可供選擇
唔係純抄
如果有支野,表面係抄masada,但內裡原來係一支水槍
我都唔覺佢算係抄喎!
如果咁都算抄,COD4又抄SAS?

當然,國狗支m4都唔係全抄...起碼佢有個摩打柄
至於個用心係為用家好,定係用埋d賣剩蔗?就......
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-5-2009 12:48 發表
G&P....咁耐以黎我都只係買個身
心愛的太多∼要買的數不清楚

個柄就預左啦~
比我做老番的話,都會落現存零件~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
咁又係、、、之不過唔該都冇聲就照dup出泥就真係講唔去、、我係做設計的有d野己拿設計同外觀專利佢地都夠坦死同你dup...火都黎埋!

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 23-5-2009 13:22 發表

G&P....咁耐以黎我都只係買個身
你又話"gp身bolt片唔識郁仲有人會買?"架咩

引用:
原帖由 zeta 於 23-5-2009 13:30 發表

你又話"gp身bolt片唔識郁仲有人會買?"架咩
塊Bolt片要另外搞囉
更正:係Dust cover 唔識彈
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 23-5-2009 13:17 發表

有做過修正呢,唔係完完全全一樣嘛
例如膠變左金屬,耳仔變左向前滑既設計
重有唔同既marking可供選擇
唔係純抄
如果有支野,表面係抄masada,但內裡原來係一支水槍
我都唔覺佢算係抄喎!
如果咁都算抄,COD4 ...
用意極高ga

我屋企咁q多aeg parts, 用左呢支gbb之後, 就可以裝返晒上去喇
鵰。豹。狸。獅。狒

正版仿真槍?? 呢個 Terms 聽落怪怪地wor.

我諗除左 H&K, SIG, Colt 呢d 正廠自己出返既玩具, 又或者買晒 License 出既, 先可以叫做正版.

發新話題