發新話題

G&P vs INOKATSU

而家D後生真係富貴@@

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-5-2009 22:10 發表

又唔好咁講,我都唔係好有錢啫...我一個月都係千幾至兩千蚊零用錢,有時同啲fd出街又要錢,打game又要,不過依都少打,因為仲執緊支VFC SR16,就算我遲d買咗支gbb,我都係諗住攞佢黎係屋企玩同埋 ...
買支WA玩LA 最多打壞咗再儲多2, 3, 4, 5個月$$再買parts姐.
題外話, 師兄你今年中一, 中二???

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-5-2009 22:10 發表

又唔好咁講,我都唔係好有錢啫...我一個月都係千幾至兩千蚊零用錢,有時同啲fd出街又要錢,打game又要,不過依都少打,因為仲執緊支VFC SR16,就算我遲d買咗支gbb,我都係諗住攞佢黎係屋企玩同埋 ...
仲未叫有錢?
我一個月得800仲要包埋飯錢車錢等一切開支......

引用:
原帖由 loki 於 23-5-2009 23:06 發表
而家D後生真係富貴@@
真係

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-5-2009 11:36 PM 發表

我而家F.1,今年升F.2
有錢仔

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-5-2009 09:34 PM 發表

大老呀!!係買槍之前梗係要做定功課咖啦...唔通買錯咗先黎後悔咩?仲有我而家仲搞緊我支VFC SR16,買gbb係我下一個目標啫,我得13歲,買槍唔使錢呀??買一枝三千幾至四千蚊既槍,起碼最少都要儲一至兩 ...
唔好意思係我錯,我唔應該同你提有井勝既存在!
搞到你噤辛苦

嘩...一個月兩千零用買玩具....

可以睇睇版主以用家角度點講佢對井記既睇法
http://civiliangunner.com/cgf/vi ... mp;page=1#pid420198

有冇錢同做唔做"功課"係兩件事

不過我好有興趣如果換左條bolt同飛機之後會點.

引用:

2千蚊零用...未計飯錢車錢wo...如果計埋,你分分鐘多過人地做野果份糧
如果有錢的,就唔好買成槍啦
就噤散件砌一支出黎啦
引用:
原帖由 loki 於 23-5-2009 23:06 發表
而家D後生真係富貴@@
咪係=-=,我F.1果支,唔好話2千零用...2百都唔知有冇

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 11:12 發表

下??我岩岩先執完支VFC SR16,好辛苦...跟又要執散件砌支gbb,唔好啦...都係買成槍算啦
有錢洗咩自己整槍
直接寫個LIST,交俾相熟槍鋪..跟手俾錢.等電話拎槍啦

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-5-2009 01:04 發表
嘩...一個月兩千零用買玩具....
我都想有咁多
2個月砌到部腦出黎

發新話題