發新話題

槍街第x手猛料!

引用:
原帖由 zachary 於 21-5-2009 21:45 發表
5月底果D....可能係飛機貸
通常第一水果D.....
都係過耐D先...
唔係喎~通常we都係第一二水最耐用喎~我嗰支係第一水m4a1用到現在都係好正常~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 21-5-2009 22:07 發表

唔係喎~通常we都係第一二水最耐用喎~我嗰支係第一水m4a1用到現在都係好正常~
你的意思是 we 的槍是會越出越差?

mp呢?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 21-5-2009 23:12 發表
mp呢?
真係好想玩MP5, 不過如果又係WE出, 又係銅芯震震狗, 都係冇用~

引用:
原帖由 hermanht 於 21-5-2009 23:13 發表

真係好想玩MP5, 不過如果又係WE出, 又係銅芯震震狗, 都係冇用~
X4

呢個系統是行短行程,
如果work的話其他槍款相信都繼續用呢個system。

幾時先有德系

引用:
原帖由 0608 於 21-5-2009 20:52 發表
ak又有冇??
唔係話有廠出嫁咩?
AK就出啦~等下啦

上沙下黑?

引用:
原帖由 ken88 於 22-5-2009 09:57 發表
上沙下黑?
試版啫,放心啦

銅芯震震狗
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

回復 27# 的帖子

你唔好買, 繼續玩你O既"真空斑鳩撞"啦

引用:
原帖由 PDF 於 22-5-2009 09:34 發表
幾時先有德系
我想要法系

I still worry abt their Mag quilaty....... i have 12 pcs of them and is being locked up by my GF......

發新話題