發新話題

KSC MP9

If MP9 can use TMP's mag, gam it is so great la

香港已經有得買啦~
去片
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

17XX....
好貴...
不過個hoslter好似幾正...
6004+快拆~
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 zachary 於 6-5-2009 11:40 發表
17XX....
好貴...
不過個hoslter好似幾正...
736936004+快拆~
個hoslter真係好正~如果有埋左手hoslter就可以玩雙槍啦~
不過真係好貴...如果有台版就正啦~

抱歉,答單一問;請問有玩過馬老仙支gbb mp5k的師兄覺得支k仔好用嗎~?
有無不良問題~?
thx各位~

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za

引用:
原帖由 westdog 於 6-5-2009 11:34 發表
香港已經有得買啦~
去片
好想放個彈殼落個bolt度推

回復 19# 的帖子

唔像真,open bolt,好膠,槍街現成損耗品已經唔返貨,
不過e-mail"馬老仙",佢願意郵寄香港,
不過一定要收到晒錢先寄出,

原裝例排冇咩力,
拆左彈匣出氣咀內的銅殼,
原裝短管用134a有一面力,
我自己比人車左條長管,134a爽兩面,
系統運作好簡單,所以冇jam彈問題,
"哭泣"在說明書上是固定的,
但拆開左就會睇到可以點樣"土法"調教.

落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 6-5-2009 12:45 發表
唔像真,open bolt,好膠,槍街現成損耗品已經唔返貨,
不過e-mail"馬老仙",佢願意郵寄香港,
不過一定要收到晒錢先寄出,

原裝例排冇咩力,
拆左彈匣出氣咀內的銅殼,
原裝短管用134a有一面力,
我自己比人車左條長管 ...
thx師兄~
睇來支k仔都幾啱打cqb~
因為在下就係想cqb打gbb,但係支m4 10吋管又1.5j,所以支k仔用134a都有1面力都真係唔錯~
抱歉想再問下邊幾樣零件係損耗品 ~ ?
打134a d損耗品又頂到幾耐 ~ ?
thx again~

mp9太貴了
等kwa mp7

not bad!!! but where to find the hoslter??

引用:
原帖由 路比 於 6-5-2009 14:11 發表
mp9太貴了
等kwa mp7
我都等緊支kwa mp7~

回復 21# 的帖子

小弟仲見識過你支k仔喺化淡廠幫人開光,支野果然係得

引用:
原帖由 westdog 於 6-5-2009 13:13 發表

thx師兄~
睇來支k仔都幾啱打cqb~
因為在下就係想cqb打gbb,但係支m4 10吋管又1.5j,所以支k仔用134a都有1面力都真係唔錯~
抱歉想再問下邊幾樣零件係損耗品 ~ ?
打134a d損耗品又頂到幾耐 ~ ?
thx ...
損耗品主要都係例排:飛機(膠)/飛機座(亞鉛之類).
即是先前說過可以向"馬老先"郵購的東西,
gbb打得唔多,所以用134a可以玩好耐,
我果支打左3000上下,仲好正常,
top gas就訂定飛機/飛機座好d.......
引用:
原帖由 whisky 於 6-5-2009 18:06 發表
小弟仲見識過你支k仔喺化淡廠幫人開光,支野果然係得
打係幾好打,但係我自己覺得支槍好"泡"~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 7-5-2009 02:13 發表

損耗品主要都係例排:飛機(膠)/飛機座(亞鉛之類).
即是先前說過可以向"馬老先"郵購的東西,
gbb打得唔多,所以用134a可以玩好耐,
我果支打左3000上下,仲好正常,
top gas就訂定飛機/飛機座好d.......

打係幾 ...
thx師兄解答~
支k仔真係好啱在下心水~

[quote]原帖由 westdog 於 7-5-2009 02:20 發表

thx師兄解答~
支k仔真係好

引用:
原帖由 westdog 於 6-5-2009 11:34 發表
香港已經有得買啦~
去片
睇完條片, 我支Glock叫我唔好買.

唔知佢打134定Topgas...

發新話題