發新話題

[認真] 特急求救 之 有冇人住沙田

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 19:26 發表
定係你安全d 去到總站再飛的??
莊家你指嘅總站係...?

的士由魚景去沙田宜家大約1舊,15至20分鐘,如果唔jam.

佢入到沙田的巴士總站,一係一入到沙田是但一個位落車再飛的

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 19:26 發表
定係你安全d 去到總站再飛的??
Yes,48x到沙田市中心轉的、it is the best

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2009 19:29 發表

佢巴士總站,一係一入到沙田是但一個位落車再飛的
48x一落車行300米左右就到沙田ive...坐的士會兜咗個圈而且個的士司機可能會小佢因為實在太近兼沙田ive個頭幾乎係冇人嘅...

引用:
原帖由 Johnny_Forever 於 2-6-2009 19:36 發表

48x一落車行300米左右就到沙田ive...坐的士會兜咗個圈而且個的士司機可能會小佢因為實在太近兼沙田ive個頭幾乎係冇人嘅...
拒載
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

如果聽日48X入沙田去到總站....我又唔識行....
跟住出番黎....只好坐的....

叫芝姐車......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 loop2 於 2-6-2009 19:28 發表
的士由魚景去沙田宜家大約1舊,15至20分鐘,如果唔jam.
魚景?

引用:
原帖由 HunterX 於 2-6-2009 20:12 發表
叫芝姐車......
坐芝姐車好安全架
係街邊果D人好危險咋MA

引用:
原帖由 101653 於 2-6-2009 20:12 發表

魚景?
Discovery park

引用:
原帖由 101653 於 2-6-2009 20:07 發表
如果聽日48X入沙田去到總站....我又唔識行....
跟住出番黎....只好坐的....
你睇下張map幫唔幫到你? 紅色係落車去ive, 藍色係去的士站

引用:
原帖由 Johnny_Forever 於 2-6-2009 20:50 發表

你睇下張map幫唔幫到你? 紅色係落車去ive, 藍色係去的士站
千萬分感激

做咩要去咁多間IVE 既,有活動搞

引用:
原帖由 ACYY 於 2-6-2009 20:56 發表
做咩要去咁多間IVE 既,有活動搞
我要去青衣IVE因為考試
我要去沙田IVE因為報IVE設計科要交作品副本

發新話題