發新話題

[認真] 好唔開心

引用:
原帖由 ea4101 於 6-6-2009 16:47 發表
最少有兩個CHING住翠屏 (我同另一個唔知邊個)
觀塘區網聚 吹水團
小弟住翠櫻
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 阿堅 於 6-6-2009 00:26 發表

起公屋喎....
都可以買
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 一等兵 於 6-6-2009 16:49 發表

小弟住翠櫻
小弟係翠榮
原來我地中間差四座
睇來我應該同師兄你撞過面la!!

原來我同神的距離係一條將軍澳道
我每日都要向康華潮拜一次敬重L神

引用:
原帖由 ea4101 於 6-6-2009 18:13 發表
原來我同神的距離係一條將軍澳道
我每日都要向康華潮拜一次敬重L神

拜得神多都未必有神保佑....

你小心L神玩埋你JJ

JJ   
oh 好驚 L神唔好亂來我仲要用的.......

唔單止觀塘區網聚
仲要搞埋觀塘區打game
應該可以組到隊cgf kt出黎
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 阿堅 於 5-6-2009 17:04 發表
一個對左四年既維港海景、煙花....就黎冇得睇....
黎緊既七一煙花都唔知仲有冇得睇....
因為e個景先識到路比兄同westdog兄
07年5月尾
左下角的兩幅地仲係空地
07年8月尾
左下角的兩幅 ...
你楝搬過去咪得羅..

鎖定L神位置...... ....

引用:
原帖由 ea4101 於 2009-6-6 08:11 PM 發表
JJ   
oh 好驚 L神唔好亂來我仲要用的.......
小心d好,話哂L神都有可能會玩人既JJ
不過我地咁多支槍,佢應該唔會亂黎

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-6-2009 20:28 發表

小心d好,話哂L神都有可能會玩人既JJ
不過我地咁多支槍,佢應該唔會亂黎
神係唔會怕我地支槍的
而L神更會收左我地支槍去玩人JJ
點解?? 因為佢係

引用:
原帖由 ea4101 於 2009-6-6 08:40 PM 發表

神係唔會怕我地支槍的
而L神更會收左我地支槍去玩人JJ
點解?? 因為佢係神
佢只係CGF入面既神,出到現實咪又係人一個
洗乜驚丫

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-6-2009 20:42 發表

佢只係CGF入面既神,出到現實咪又係人一個
洗乜驚丫
又係bor 神都係人!!
但的佢會唔會做到D人做唔到的野嫁

引用:
原帖由 ea4101 於 2009-6-6 08:48 PM 發表

又係bor 神都係人!!
但的佢會唔會做到D人做唔到的野嫁
你想多啦......L神只係......L

發新話題