發新話題

梁洛施為李澤楷施誕下男嬰

引用:
原帖由 alexl 於 6-6-2009 10:50 發表

幸福????咁靚咁青春, 做佐籠內金絲雀, 失自由既生仔機器, 我相信佢已後悔當初.  當人有錢到可以實現所有物質慾, 無晒盼望、驚喜, 又怕人標心, 都幾悶同失落...
但係起碼都唔洗憂柴憂米先啦...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-6-2009 10:59 發表

憂柴憂米???好基本, 我相信佢唔嫁李家都唔使憂柴憂米, 香港大把人唔使憂柴憂米, 佢付出代價好大, 滿足短暫榮慾, 向仇人示威....跟住換來別人妒忌, 其實有苦自己知...例子有戴安娜, 朱玲玲....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-6-2009 10:47 發表
一陣d靚仔個個都同d靚妹講, 我想扑野生bb但係唔結婚, 學呀李生........

咁就死喇
如果d靚仔有李生既一萬分一咁有錢,都有女仔落tap既...

引用:
原帖由 於 6-6-2009 04:22 發表

幸福 ?

連續兩個都係女 , 佢仲唔急到瀨...
同意!!

想坐得穩,就要生仔

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-6-2009 11:11 發表

如果d靚仔有李生既一萬分一咁有錢,都有女仔落tap既...
有錢就大把女人仆埋黎同你生仔

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-6-2009 10:59 發表

但人生早己失去樂趣

日日係屋企周仔... 而家先二十出頭

係屋企又有乜野做呀

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 m4devastator 於 6-6-2009 14:14 發表

但人生早己失去樂趣

係屋企又有乜野做呀
desperate housewife

引用:
原帖由 118048 於 6-6-2009 09:09 發表
點都估唔到施妹咁既人品咁既學歷都可以俾佢埋到敗家仔身邊,你話際遇既嘢幾咁奇妙呢.
不過最勁都係楊生,幾多幾勁幾出名幾有錢既男人都要食佢口水尾
成蟲就系好例子

引用:
原帖由 m4devastator 於 6-6-2009 14:14 發表

但人生早己失去樂趣

係屋企又有乜野做呀
玩多幾年,個樣殘晒,嫁個普通打工仔,日日周仔仲要憂柴憂米好?
定係
一早嫁入豪門,周下仔,生活無憂無慮好?

引用:
原帖由 一等兵 於 6-6-2009 09:57 發表

好句
健哥又一金句....

做左有鈺人ga 生育機器 ~

引用:
原帖由 joey 於 6-6-2009 12:36 發表

同意!!

想坐得穩,就要生仔
咪就係....誠哥既大新抱都要生三件女第四個先係仔..... ....佢依家一索得男...仲唔繼續生....
淇姐要努力的做人啦.....

引用:
原帖由 alexl 於 6-6-2009 10:50 發表

幸福????咁靚咁青春, 做佐籠內金絲雀, 失自由既生仔機器, 我相信佢已後悔當初.  當人有錢到可以實現所有物質慾, 無晒盼望、驚喜, 又怕人標心, 都幾悶同失落...
咁其實 我既意思係
至少表面睇落 我覺得子淇老公對老婆都好好丫~
照顧周到架 睇相又十分恩愛嘛~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

窮得只剩下錢......

發新話題