發新話題

MI6

引用:
原帖由 Paul 於 8-6-2009 13:36 發表

可以....
環遊世界, 識新朋友, 殺左佢地
你呢句,我諗起同行殺機
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-6-2009 17:04 發表

你呢句,我諗起同行殺機
仲可以學埋毀屍滅跡既技巧....

不過依家咁吹吓水都報到MI6.......

會友幻想力豐富..........你以為係請特務
尊重人格, 請勿抄習

英國人用人叻, 出賣人都一樣出色!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 8-6-2009 21:26 發表
英國人用人叻, 出賣人都一樣出色!
利益....冇利益任何人都可以出賣....

引用:
原帖由 MS 於 8-6-2009 20:35 發表
會友幻想力豐富..........你以為係請特務
咁係請咩

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 8-6-2009 22:44 發表

咁係請咩
詢問處職員
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

問卷調查員

ms外出...到19琥才回家.....到時俾d問卷你地玩下
尊重人格, 請勿抄習

普通話客家話潮洲話我都曉 !!

就係唔曉雞腸......

引用:
原帖由 於 9-6-2009 01:56 發表
普通話客家話潮洲話我都曉 !!

就係唔曉雞腸......
你唔係仲有泰韓葡架咩.....

引用:
原帖由 MS 於 8-6-2009 23:10 發表
ms外出...到19琥才回家.....到時俾d問卷你地玩下
咁耐?!
唔知會請咩post呢~~~~~~~

特務裝備發明家

....文西

回復 28# 的帖子

唔好心急........俾份試題你
尊重人格, 請勿抄習

發新話題