發新話題

有冇朋友想一齊去影女女???

引用:
原帖由 積夫 於 18-6-2009 02:43 發表
龍兄,小弟剛剛開始對呢樣野有興趣,但係老婆成日扭我耳仔,知道我約女性朋友去影,更加係反晒檯咁濟....

有冇呢方面o既心得交流下呢?
所以我會去影會影,我老婆清楚D女女同我地三九唔識七,一定唔會有機會來來往往.........同時番到屋其時,一定要講D女唔多靚,如真係好靚o個D,就話佢寸同份野,得個樣靚的死靚妹,咁你老婆可能會放心D...........
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 17-6-2009 08:47 發表
其實影唔識既女為左咩呢..
呢個我真係諗機唔明

純綷問題
我為搵食

附件

19-6-2009 00:45

有要求就大哥, 冇要求就Ignore

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 19-6-2009 00:45 發表

我為搵食
我當然唔係指搵食果d啦...

問題係三唔識七又要比錢佢比你影果下唔明姐...

引用:
原帖由 亞龍 於 18-6-2009 02:21 發表

你重年青,當然唔明,我地呢D年過三+有家室的,邊到重揾到咁多18-22的妹妹出黎影相呢..............................
點解要影佢地

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 19-6-2009 01:13 發表

點解要影佢地
因為要影俾我地睇! (joking!)

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 19-6-2009 01:12 發表

因為唔洗比錢o個d 唔肯上鏡
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 19-6-2009 01:12 發表

有朋友仔可以影都好,捨得比都可以比錢請來玩吓,起碼見識多樣野,見識吓一個真正model係點做野,
舊公司時,試過找過d唔係or新人model嘅妹妹仔.....果時我都只不過係助手仔,都唔係我影,但係都做到火都o黎~~
一係一碌木冇pose,一係low b港女pose.......影一格....就要教佢擺pose...擺手....擺腳......前一晚又唔早d訓,keroro球咁大個黑眼圈......
話左你聽今日影小背心,又唔帶定個合適嘅bar,"格肋底"又唔攪乾淨,出到來換晒衫先問有冇交剪....騎尼百出......

落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-6-2009 01:51 發表

有朋友仔可以影都好,捨得比都可以比錢請來玩吓,起碼見識多樣野,見識吓一個真正model係點做野,
舊公司時,試過找過d唔係or新人model嘅妹妹仔.....果時我都只不過係助手仔,都唔係我影,但係都做到火 ...
交剪..

海膽?

引用:
原帖由 亞龍 於 18-6-2009 02:58 發表

所以我會去影會影,我老婆清楚D女女同我地三九唔識七,一定唔會有機會來來往往.........同時番到屋其時,一定要講D女唔多靚,如真係好靚o個D,就話佢寸同份野,得個樣靚的死靚妹,咁你老婆可能會放心D...........
原來係咁!!!!!!!!!!!!!!!

d對白好熟.......
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 19-6-2009 13:55 發表

原來係咁!!!!!!!!!!!!!!!

d對白好熟.......
莫非你男友次次去影完令女都係背呢句俾你聽?

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 19-6-2009 08:49 發表

交剪..
用交剪剪禁神奇

引用:
原帖由 高!高!高! 於 19-6-2009 01:51 發表

舊公司時,試過找過d唔係or新人model嘅妹妹仔.....果時我都只不過係助手仔,都唔係我影,但係都做到火 ...
新model o個d係咁ga la,第三代邦民妹,出press d pose都唔係好得,又無sence去望鏡頭
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-6-2009 21:43 發表

新model o個d係咁ga la,第三代邦民妹,出press d pose都唔係好得,又無sence去望鏡頭
係咪見你地____所以唔想望ja?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-6-2009 22:06 發表

係咪見你地____所以唔想望ja?
佢唔望有乜所謂je,出大相的咪唔出佢lor,唔夠曝光率又影響唔到我的,反正又唔係無其他model出大相

發新話題