發新話題

CTR尾柄

真品o甘貴...
PTS 好d...
because I want to 砌 m7a1...

引用:
原帖由 tommy551401 於 23-6-2009 12:44 發表
真品o甘貴...
PTS 好d...
真品同pts個街價唔係差太多,pts最平可以搵到$350(冇底膠)

我呢枝7",本人覺得比m7a1仲好睇

引用:
原帖由 tommy551401 於 23-6-2009 12:44 發表
真品o甘貴...
PTS 好d...
砌M7A1,你想用國件定靚D既玩具件先。

我用國件砌左支類似既野,不過無7吋槍管,所以未搞掂個噴火豬既問題。

有興趣大家交流下,今晚我POST相上黎。

我想用國件砌...
under~$1500...

c hing 砌左how much???

如果你係由零開始,遂件買就算用國件砌支疑似M7A1,1500都窄窄地

回覆 20# 的帖子

你問我?大約4千內

回覆 21# 的帖子
係冇可能
只係條7"外管都煩啦

under$2000...ok???
Because I like m7a1 more than other guns...

6"外管will be cheap...
so I want to make the m7a1 shorter...
be special to other m7a1...

your護片where can buy it???
thank!!!

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 15:12 發表

砌M7A1,你想用國件定靚D既玩具件先。

我用國件砌左支類似既野,不過無7吋槍管,所以未搞掂個噴火豬既問題。

有興趣大家交流下,今晚我POST相上黎。
WA 7"管得派米有出, 但係好貴好貴. WE同AEG都有, 價錢比較合理. 另, 7"管可以拿條over 7" ge比人車牙, 唔記得係60定係80個大洋, 槍街同新田地街同價.

oh!I see I see

thank you all c hing......
有m7a1c hing有興趣大家交流下

引用:
原帖由 hermanht 於 23-6-2009 21:05 發表

WA 7"管得派米有出, 但係好貴好貴. WE同AEG都有, 價錢比較合理. 另, 7"管可以拿條over 7" ge比人車牙, 唔記得係60定係80個大洋, 槍街同新田地街同價.
DY踢都有出....不過周圍都唔見

引用:
原帖由 路比 於 23-6-2009 13:10 發表

真品同pts個街價唔係差太多,pts最平可以搵到$350(冇底膠)

我呢枝7",本人覺得比m7a1仲好睇
http://www.civiliangunner.com/cg ... a2d688f50eNKfwsr30z ...
想問你好耐
你枝槍火帽位係乜黎GA??
好似電筒咁??

發新話題