26 12
發新話題

有無試過新果隻Rexona?

我記得adidas剛出止汗劑時整支黎試....唔單止汗照出.....沖涼果陣加拿大仲會嘔咆添.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-7-2009 00:04 發表
我記得adidas剛出止汗劑時整支黎試....唔單止汗照出.....沖涼果陣加拿大仲會嘔咆添.....
我都中左焦 . . . .我個枝超臭,快D玩完買銀鋰子個隻,我有枝tester,唔錯的

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-7-2009 00:04 發表
你有菌...

引用:
原帖由 亞mac 於 8-7-2009 00:05 發表

我都中左焦 . . . .我個枝超臭,快D玩完買銀鋰子個隻,我有枝tester,唔錯的
我唔係依家用adidas,係佢新出果陣試過....依家就係用緊銀鋰子....

引用:
原帖由 louisli 於 8-7-2009 00:12 發表

你有菌...
我覺得係第一代既成份有的問題....

我用近尼隻叫AXE
尼隻迷你版叫bullet
因為size同1粒5.56差吾多
出街放褲袋好放便
手指尾禁大支
打game用黎插係molle都吾錯
http://www.drugstore.com/templat ... 5736&aid=338025
sorry 相左失焦同WB set錯

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-7-2009 13:32 發表
我用緊, 感覺幾好, 最唔濃味係佢,
我GASBE, ADDDIAS, 吉列都有用, 覺得最好用係ADDDIAD WOR...

最廢係GASBE
琴日終於買左,原來係古濃水味

引用:
原帖由 louisli 於 15-7-2009 13:13 發表

琴日終於買左,原來係古濃水味
你唔係聞過先買架咩.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 15-7-2009 13:46 發表

你唔係聞過先買架咩.....
封實晒無得聞
每次買新味道就好似開六合彩咁,好唔好味都要硬食

引用:
原帖由 louisli 於 15-7-2009 13:47 發表

封實晒無得聞
每次買新味道就好似開六合彩咁,好唔好味都要硬食
如果食野唔好食我會掉左佢架喎...

噚日買咗新o個隻銀離子
好似唔錯
左面可能上唔夠都重有少少汗出
右邊真係唔再出
不過個texture乾左有o的痴身

26 12
發新話題