24 12
發新話題

新仔一問

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 22:43 發表

入左落steam ac可以再落一次架咩
應該可以...css一早已經係steam度del左啦  之前del過幾次再裝都ok
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 22:46 發表

應該可以...css一早已經係steam度del左啦  之前del過幾次再裝都ok
同一個key入兩個ac

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 22:50 發表

同一個key入兩個ac
唔得架咩...  其實係steam會記住cd-key係邊個acc? 定係del成隻game果陣會del埋呢?

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 22:54 發表

唔得架咩...  其實係steam會記住cd-key係邊個acc? 定係del成隻game果陣會del埋呢?
del game果陣隻game會去左個ac既"尚未安裝"果度
如果可以一次過裝多個ac咪好著數?
買一盒分比全CGF玩

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 22:56 發表

del game果陣隻game會去左個ac既"尚未安裝"果度
如果可以一次過裝多個ac咪好著數?
買一盒分比全CGF玩
原來係咁樣...因為我del左steam好耐啦...最近為咗AA3先down番...真係唔係好記得啲detail

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 23:00 發表

原來係咁樣...因為我del左steam好耐啦...最近為咗AA3先down番...真係唔係好記得啲detail
咁你down番steam見唔到"尚未安裝"咩

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-7-2009 23:04 發表

咁你down番steam見唔到"尚未安裝"咩
無留意...成晚隻眼望住AA個download %

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-7-2009 23:06 發表

無留意...成晚隻眼望住AA個download %
根住就係用捷徑開,無開過steam......

仲有無師兄可以幫下我......
除左上網買同老翻之外既方法
同埋想問下css改skin可唔可以改model架,定係只改texture

24 12
發新話題