23 12
發新話題

Call of Duty:World at War MP2實況及MP3消息!!

引用:
原帖由 tinchauy 於 21-7-2009 22:26 發表

個人電腦問題...= =
800x600解析度(怕多人連線時lag的問題,所以較至最低的解析度....
張顯視卡可以較至1280x1024或更高...
多人連線lag唔係網絡問題咩?

師兄
CSO調應該係"我們是他們的蘿莉"

引用:
原帖由 亞爾多 於 22-7-2009 01:36 發表

多人連線lag唔係網絡問題咩?
如果個網絡好但部機唔o店....太高display setting係會lag架....不過通常係fps上面唔易出現, 多數係mmorpg出現多...(特別係WORLD OF WARCRAFT...)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 22-7-2009 07:28 發表

如果個網絡好但部機唔o店....太高display setting係會lag架....不過通常係fps上面唔易出現, 多數係mmorpg出現多...(特別係WORLD OF WARCRAFT...)
因為人多>多D野計算?
但係fps玩單人都有唔少隊友......

引用:
原帖由 亞爾多 於 22-7-2009 12:59 發表

因為人多>多D野計算?
但係fps玩單人都有唔少隊友......
單人模式有限定數量,例如fps的setting只有6人,限定6人,不會多,也不會少。
當然有AI死了,也有新的來替補...
我在COD4美軍關卡曾經見過在半小時內替換了超過六十個隊友....
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

引用:
原帖由 tinchauy 於 22-7-2009 13:24 發表

單人模式有限定數量,例如fps的setting只有6人,限定6人,不會多,也不會少。
當然有AI死了,也有新的來替補...
我在COD4美軍關卡曾經見過在半小時內替換了超過六十個隊友....
無留意添
換左顯示卡無耐,所以都係set到1440x900(我19寸mon)

點解師兄既簽名成日死圖......

引用:
原帖由 亞爾多 於 22-7-2009 13:29 發表

無留意添
換左顯示卡無耐,所以都係set到1440x900(我19寸mon)

點解師兄既簽名成日死圖......
簽名圖現在有沒有死圖?
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

引用:
原帖由 tinchauy 於 22-7-2009 14:14 發表

簽名圖現在有沒有死圖?
ok

23 12
發新話題