28 12
發新話題

COD 4的"黃金"槍枝全集+入手方法

我只係想要黃金MP5或P90...LEE2把係我既愛槍.....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 23-7-2009 19:57 發表
我只係想要黃金MP5或P90...LEE2把係我既愛槍.....
P90都無金色
仲有唔係"黃"金啊

引用:
原帖由 亞爾多 於 23-7-2009 19:32 發表

要相同cd-key先得?
無錯,有鬼佬洗完機唔backup問我借都用唔到

引用:
原帖由 亞爾多 於 23-7-2009 20:33 發表

P90都無金色
仲有唔係"黃"金啊
所以我咪話想要P90同MP5版囉.......

引用:
原帖由 啊強 於 23-7-2009 20:37 發表

無錯,有鬼佬洗完機唔backup問我借都用唔到
唔知有無得改呢......

引用:
原帖由 飛哥仔 於 23-7-2009 20:39 發表

所以我咪話想要P90同MP5版囉.......
MP5好似有

引用:
原帖由 啊強 於 23-7-2009 18:39 發表
Profile 跟cdkey,so 自重
感謝提醒!!
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

引用:
原帖由 亞爾多 於 23-7-2009 21:17 發表

MP5好似有
MP5沒有的
每一個Class只有一枝槍作"黃金"色
Assault Rifles(步槍):AK-47
Sub Machine Guns:Uri
Light Machine Guns:M60E1
Shotguns:M1014
Sniper Rifles:SVD
Pistols: Desert Eagle

亞爾多師兄,我朋友近來send了一樣"東西"
給你們這些懶人,私人PM你,OK嗎?
因為我怕犯版規(可能

亞爾多兄請到短消息簽收
加一句"多謝",有勞

引用:
原帖由 亞爾多 於 23-7-2009 19:32 發表

要相同cd-key先得?
用CoD4 MP Rank 55 la...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 23-7-2009 23:08 發表

用CoD4 MP Rank 55 la...
我係55lv不過未開晒色姐

用左師兄講既方法
枝槍好似"令"(反光)左
用M249果陣
有少少玩CSS用M4既感覺......

28 12
發新話題