30 12
發新話題

World of Warcraft 電影版終於選出了導演

引用:
原帖由 亞爾多 於 26-7-2009 12:44 發表

HL系列我未玩過
如果CSO整movie我地就一齊入去笑
HL係幾正
無HL 都無CS

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 26-7-2009 20:47 發表

HL係幾正
無HL 都無CS
CS有
無HL(玩過一次HL2 Demo)

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 26-7-2009 20:47 發表

HL係幾正
無HL 都無CS
第一集好經典!

blueshift同Opposing Force玩過哂
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

遲d可能買番hl1 來買,因為只係玩佐hl2,唔係幾明
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 26-7-2009 22:34 發表
遲d可能買番hl1 來買,因為只係玩佐hl2,唔係幾明
依家有分原版同sources版
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 26-7-2009 22:02 發表

第一集好經典!

blueshift同Opposing Force玩過哂
第一集係我最愛
因為果時部機行到既game唔多
仲記得有d位真係好難過

引用:
原帖由 亞爾多 於 26-7-2009 21:59 發表

CS有
無HL(玩過一次HL2 Demo)
HL2 我係大陸買 幾十蚊

我始終覺得HL條四眼佬好樣衰

引用:
原帖由 ++朗++ 於 26-7-2009 03:54 發表
其實我唔係好搞得清魔獸同信長
兩個GAME好似唔關事
但係信長個全名唔係魔獸世界之信長的野望咩?
有冇人可以解畫
"信長之野望魔獸版"係人地用warcraft 3 map editor造出黎...用Warcraft 3開黎玩
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 天煞孤狼 於 27-7-2009 22:36 發表

"信長之野望魔獸版"係人地用warcraft 3 map editor造出黎...用Warcraft 3開黎玩
呢隻好悶嫁

引用:

即係信長係魔獸GA MOD?

引用:

論抄, 魔獸有好多野都比人抄, 連阿薩斯王子都有老翻

http://www.youtube.com/watch?v=nD-w9Hmi1B8

引用:
原帖由 飛哥仔 於 27-7-2009 23:57 發表

論抄, 魔獸有好多野都比人抄, 連阿薩斯王子都有老翻

http://www.youtube.com/watch?v=nD-w9Hmi1B8
以前韓國同台灣已經有唔少game抄blizzard的作品,估唔到連電視台都有blizzard的fans~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 亞爾多 於 27-7-2009 01:19 發表
我始終覺得HL條四眼佬好樣衰
男女主角都係

拍都係拍第2集
第1集無咩人物

仲有隻game我都希望佢會拍,就係Crysis
其實呢隻Game既故事做到電影水準
------------------------------------------------------------------------------

30 12
發新話題