發新話題

無意見睇到篇野

引用:
原帖由 Roni_9 於 24-7-2009 02:35 發表
歡樂天地果種感覺真係好親切...會因為玩得開心而去..
感覺冒險樂園真係勢利得多...入得去..只會為左要多d 票換野...
每次入去見d師奶不斷入銀...似證券交易所, 多過似帶比小朋友開心既樂園
點止仲有d人大力拍部機
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 24-7-2009 02:28 發表
"被波波給淹沒的一剎"

想當年真係起唔返身=_=
o個時個波波池可以咁ga咩
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

當年係觀樂天地好易就囉到大大隻公仔返屋企

家陣冒險樂園下下要夠票先可以換

我細路試過掟彩虹果度攞藍色大獎
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

我記得尖沙咀果間有部救火機 , 我同老爹一齊用水射低 d 鐵板

呢段係我小朋友個陣最開心既回憶

引用:
原帖由 於 24-7-2009 03:52 發表
我記得尖沙咀果間有部救火機 , 我同老爹一齊用水射低 d 鐵板

呢個你唔提直情係唔記得左tim
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

成20年前 , 唔記得都好正常

我仲記得個次係我咁大個仔第一次去尖東睇煙花

起我頭頂爆到七彩 , 自此之後我年年都去睇

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-7-2009 02:07 發表
大板牙射擊係我o係歡樂天地唯一鍾意玩的野
基本上8x世代冇乜邊個冇玩大板牙......真係有的想玩添.....

引用:
原帖由 於 24-7-2009 03:56 發表
成20年前 , 唔記得都好正常

我仲記得個次係我咁大個仔第一次去尖東睇煙花

起我頭頂爆到七彩 , 自此之後我年年都去睇
我其實想睇隻煙花船爆到七彩多的.....

太古o個間仲有"過山車".!!!!!!!!!!!!!!
我仲記得o個陣味...
i miss it.

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 24-7-2009 02:48 發表

o個時個波波池可以咁ga咩
細個果陣喎...一訓低左好難起返身.........

引用:
原帖由 boni 於 24-7-2009 08:49 發表
我仲記得o個陣味...
i miss it.
果陣應該係棉花糖既味.....

引用:
原帖由 於 24-7-2009 03:52 發表

宜家我諗得返海洋公園個兒童王國先有.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 24-7-2009 08:52 發表

果陣應該係棉花糖既味.....
唔係呀, o係架過山車附近先有ga...
i miss 棉花糖 toooooooooooooo

引用:
原帖由 boni 於 24-7-2009 08:49 發表
我仲記得o個陣味...
i miss it.
太古歡樂天地同尖咀玩具反斗城係我o既童年最多開心o既地方

發新話題