發新話題

我部iPod classic 無啦!!

引用:
原帖由 HunterX 於 1-8-2009 01:20 發表

咁開心???

邊幾代黎架???
長方型個隻係咪第一代 ?

朋友送所以唔係好清楚

引用:
原帖由 surefire0828 於 1-8-2009 00:02 發表

得既咩?! 請問點整架?
因為我將會買部6.5 Gen ipod, 想轉d歌落新機 但係itunes又做唔到...
乜你d歌唔係store係itunes咩?

引用:
原帖由 於 1-8-2009 01:22 發表

長方型個隻係咪第一代 ?

朋友送所以唔係好清楚
純白膠身?
無錯, 係第一代, 我仲用緊......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

我今日先移魂大法用兩部NANO GEN 1救返一部.....連工包料都不過三百....
你真係咁好感情既試下去新高登搵下二手料,有時會有啲桶貨LCD MON,
再唔係搵二手湯料救返深愛囉

買部RMVB Player啦
------------------------------------------------------------------------------

換過部啦 買TOUCH番黎聽歌又打機.!

回覆 21# 的帖子

連續打機半個鐘會同你冇電我用緊

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 1-8-2009 10:44 發表
連續打機半個鐘會同你冇電我用緊
買個尿袋
又可以多半個鐘

引用:
原帖由 surefire0828 於 31-7-2009 23:44 發表

心痛死....呢部野跟左我3年...好有感情

買都唔知買邊部好...
3年之後,呢部野的電子一樣會報銷...
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

引用:
原帖由 tinchauy 於 1-8-2009 11:05 發表

3年之後,呢部野的電子一樣會報銷...
其實一年左右入面個li-ion刀開始degrade鳥

我用IPHONE拎黎打機.都係好快冇電.@@!所以買定舊後備電^^!

引用:
原帖由 surefire0828 於 31-7-2009 23:38 發表

無咗佢我生存仲有咩意義 ;craz ...
will this help?
http://www.mactivity.com.hk/ipod.htm

講音質

最好都係classic la

買過部啦

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-8-2009 01:18 發表
而家買部 classic 都要兩千蚊?
check過公價$1900 120GB抵到爛啦~
引用:
原帖由 Zap 於 1-8-2009 01:30 發表

乜你d歌唔係store係itunes咩?
直接儲喺ipod架...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 loki 於 1-8-2009 09:32 發表
換過部啦 買TOUCH番黎聽歌又打機.!
touch啲聲無classic咁好架...因為唔係專為聽歌而設
引用:
原帖由 yeungm 於 1-8-2009 13:44 發表

will this help?
http://www.mactivity.com.hk/ipod.htm
thank you! $598換mon不如買新既...

唔係買120GB算啦...

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

發新話題