30 12
發新話題

hea影動漫節2009之女

引用:
原帖由 MKL04438 於 3-8-2009 10:13 發表
中川呀>
去多日唔洗死的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

第一日買野洗晒D錢啦…車錢都唔夠搭去><如果唔係一定去多次,因為都行唔晒…(太遲入場…最鬼衰學校搞埋晒D垃圾週會...)
我行到十點九先走…好鬼搞野架,佢9點9就話15分鐘後閂門,去到10點9都仲係講緊15分鐘後閂門=.="好多鋪頭都冇理到佢,繼續照開…

引用:
原帖由 MKL04438 於 3-8-2009 18:35 發表
第一日買野洗晒D錢啦…車錢都唔夠搭去>
咁咪行路去
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

睇得多呢d女相我連自己睇緊咩都唔知....只見到眼耳口鼻一堆....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2009 22:36 發表
睇得多呢d女相我連自己睇緊咩都唔知....只見到眼耳口鼻一堆....
呢d 例行工事的野,如果唔係d 唔識的都影到有d 悶

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-8-2009 22:43 發表

呢d 例行工事的野,如果唔係d 唔識的都影到有d 悶
有時真係心諗, 幾靚女又點丫, 始終有老GE一日, 訓響屍床上面化妝, 又咪係個個一樣...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2009 22:54 發表

有時真係心諗, 幾靚女又點丫, 始終有老GE一日, 訓響屍床上面化妝, 又咪係個個一樣...
豪屎好灰

引用:
原帖由 蕉皮 於 3-8-2009 23:01 發表

豪屎好灰
但佢講得好啱喎....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-8-2009 22:54 發表

果然睇穿塵世

引用:

如果係女瞓上去先,有心有力又有米的咪搵第二個

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-8-2009 23:13 發表

如果係女瞓上去先,有心有力又有米的咪搵第二個
某程度上,只要有米就得

引用:
原帖由 sunny2014 於 3-8-2009 23:14 發表

某程度上,只要有米就得
有米,無心無力,o個個只係一個花瓶

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3-8-2009 23:28 發表

有米,無心無力,o個個只係一個花瓶
何柳婷攞唔到總冠軍呀! 點解個趙雲攞到呀 cos比賽原來係鬥人氣嫁 比d死靚仔搞搞震

引用:
原帖由 蕉皮 於 4-8-2009 22:14 發表

何柳婷攞唔到總冠軍呀! 點解個趙雲攞到呀 cos比賽原來係鬥人氣嫁 比d死靚仔搞搞震
你有無去睇先??人地個表現係唔差,8號表現o個d又係早幾日o個d,我係評判都唔會比高佢la

引用:
原帖由 蕉皮 於 4-8-2009 22:14 發表

我都諗唔明 點解唔系佢羅... 趙雲既真醒覺 型態真系...

30 12
發新話題