發新話題

[認真] 放榜LA!!!!

引用:
原帖由 死仔洋 於 4-8-2009 21:58 發表

下!?
要著校服嫁咩?
我地學校冇講- -
一dd要啦
間間學校唔同
多記者來影咪要你地著校服囉

死忌到la

聽日放榜

關人

我間唔使着喎

有冇C 兄出左個成績覺得好unbelievable??
小弟幾分唔講啦    真係唔見得人
不過眼見D Grade 真係好奇
我中文Reading平時校內試係全級最差既
CE 果份我都好多唔識做    但出黎係Lv4
作文平時係最好既   自問考果時都唔會好差
低CE 出黎係Lv1    我真係愈睇愈呆滯    真係成頭問號

引用:
原帖由 死仔洋 於 5-8-2009 11:26 發表
作文平時係最好既   自問考果 ...
滑鐵了

引用:
原帖由 死仔洋 於 5-8-2009 11:26 發表
作文平時係最好既   自問考果 ...
唔好咁介懷啦, 好多時都係咁
我舊年考, writin'都唔係差, 但係都1左.........

引用:
原帖由 主人 於 4-8-2009 23:05 發表
死忌到la
K.I.A
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

回覆 25# 的帖子

令左之後O左.......
好在有後路........

引用:
原帖由 Reddevil 於 5-8-2009 11:48 發表

唔好咁介懷啦, 好多時都係咁
我舊年考, writin'都唔係差, 但係都1左.........
搞到想覆卷- -

引用:
原帖由 死仔洋 於 5-8-2009 12:05 發表

搞到想覆卷- -
我舊年都覆左
你試下覆啦, 好過唔服氣

見D同學唔知點個陣真係幾擔心.....

發新話題