發新話題

港女在英免費住宿旅遊遭姦

引用:
原帖由 118048 於 12-8-2009 22:15 發表
係呀,夜晚為左你既安全,放支槍响你度....
枝槍唔知最後會塞左去邊到....

煩腦自招!

呢啲.....一句到尾

唔方令女

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

如果佢有睇套「Taken」救参96小時,就唔會有咁大譫!

強姦完仲要賣去做雞呀!

引用:
原帖由 seals 於 13-8-2009 00:42 發表
如果佢有睇套「Taken」救参96小時,就唔會有咁大譫!
西歐一直有此傳聞

引用:
原帖由 B20_hk 於 13-8-2009 00:48 發表

西歐一直有此傳聞
唔洗西歐啦....東歐都應該唔少....

引用:
原帖由 於 12-8-2009 23:57 發表

一諗起返到屋企女皇 .....
咩野唔可以都可以....
黎啦.....人生有幾多個十年..(魔鬼模式發動).. ..........

免費午餐 食左落肚都要嘔番出黎

引用:
原帖由 kimkileo 於 13-8-2009 00:53 發表

唔洗西歐啦....東歐都應該唔少....
最多波蘭, 其次捷克.. 命仔都無. 唔係老強就係搶錢偷野.
其他slovenia/ croatia/ lithuania/ hungry/ austria 就好好多, 因為收入高..
再向南就唔好提啦  屍都無
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 surefire0828 於 12-8-2009 22:04 發表
免費旅遊住宿...諗吓都知邊有咁筍
你....... 有無試過唔跟旅行社 ?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 kimkileo 於 13-8-2009 00:54 發表

黎啦.....人生有幾多個十年..(魔鬼模式發動).. ..........
80歲就有8個... 大約仲有半打係道... 都咪話唔多~

之前有人問我人生有幾多個3年, 我真係笑左出來. 大把~
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

呢d事唔係第一次有....係d人冇咩所謂冇講出黎....
旅行呢...有d野唔好慳~
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

都係一句: 防人之心不可無,害人之心不可有
享受期待  珍惜擁有.

發新話題