發新話題

平過Lomo機的俄國貨

引用:
原帖由 learngod86 於 13-8-2009 14:13 發表

"又平又新的CHEAP雞"

海鷗!
其實重有青島...

also 牡丹....珠江.....XDDD

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 13-8-2009 15:03 發表
also 牡丹....珠江.....XDDD
重有友誼...華中...峨嵋...重有一隻叫虎丘...

我想入番部 我要
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

有D咩相唔俾得我地睇......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2009 15:09 發表

重有友誼...華中...峨嵋...重有一隻叫虎丘...
友誼... 乒乓波板我就有

只計外型的話, 最鍾意係rolleicord, 如果計字樣的話, 好鍾意牡丹的~
眼光光~

引用:
原帖由 HunterX 於 13-8-2009 16:59 發表
有D咩相唔俾得我地睇......
影自己朋友果d~

引用:
原帖由 mike-mike 於 13-8-2009 19:44 發表
只計外型的話, 最鍾意係rolleicord, 如果計字樣的話, 好鍾意牡丹的~
外型...我想要Rolleiflex 3.5E/F

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2009 19:55 發表

外型...我想要Rolleiflex 3.5E/F
我鍾意牡丹係有理由的...(人影女女我又影...以前的功課)
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 13-8-2009 19:59 發表

我鍾意牡丹係有理由的...(人影女女我又影...以前的功課)

反擊! (不過都係人地既圖)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2009 20:02 發表

?v=0
法官大人, objection!!  反對提出來歷不明的證物!! (好靚!!相靚人都靚!!)
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 13-8-2009 20:04 發表

法官大人, objection!!  反對提出來歷不明的證物!! (好靚!!相靚人都靚!!)
佢呢部應該係Rolleiflex 2.8E... 頂蓋冇三角Logo,但又有測光錶..

引用:
原帖由 mike-mike 於 13-8-2009 20:04 發表

反對有效
2.轉載照片,需列出原照片之網址,但照片來源網址可連結至色情網站及賭博網站,則禁止登出該帖

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2009 20:02 發表

?v=0
呢D機用咩菲林架?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

發新話題