發新話題

[Pentax之逆襲] K-X !? US$649.95!?

引用:
原帖由 101653 於 20-9-2009 02:21 發表

買囉

但比著我
睇spec我情願買X街Canon既柒D
我買DSLR係要塊晶片,話知佢1fps...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-9-2009 02:25 發表

我買DSLR係要塊晶片,話知佢1fps...
我就真係唔信你唔介意部機1fps

引用:
原帖由 101653 於 20-9-2009 02:30 發表

我就真係唔信你唔介意部機1fps
我影d野都唔識郁既...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-9-2009 02:20 發表

我今日玩過A850..好爽
GF-1既相我都未睇過..>
http://www.photographyblog.com/articles/panasonic_gf1_photos/

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 20-9-2009 03:19 發表

http://www.photographyblog.com/articles/panasonic_gf1_photos/

iso...勉強可以上800....但俾怪叔叔你買咩kit? 20mm定係zoom?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-9-2009 03:22 發表

iso...勉強可以上800....但俾怪叔叔你買咩kit? 20mm定係zoom?
我鐘意餅, 但係20mm真係好窄洗......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 20-9-2009 03:23 發表

上網兩千蚊收支kit番來lor~

引用:
原帖由 HunterX 於 20-9-2009 03:23 發表

我反應覺得o個支ok wor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-9-2009 03:26 發表

上網兩千蚊收支kit番來lor~
唔明, 即係另外收支zoom鏡?
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 20-9-2009 03:27 發表

我反應覺得o個支ok wor
我指唔夠wide...
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 20-9-2009 04:07 發表

我指唔夠wide...
咁我覺得佢20都ok 夠的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 20-9-2009 03:55 發表

唔明, 即係另外收支zoom鏡?
係啦~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-9-2009 03:22 發表

400到頂啦
個test張相d暗位....

引用:
原帖由 101653 於 20-9-2009 12:57 發表

400到頂啦
個test張相d暗位....
800就800...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-9-2009 13:03 發表

800就800...

個人唔同喜好
你要自high冇辦法架

你覺得3200都仲係好滑冇noise我吹你唔脹

發新話題