發新話題

我雖行過死蔭的幽谷, 但我並不懼怕. 因為...

在下比你個title引左入黎...........

之後~~嘩!!!
delete

好手工
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

劇毒!!

嘩 玩完波箱
玩滑架
......

送你地一程

閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 23-9-2009 00:50 發表
送你地一程

仲要入咪落去
仲係好毒呀

hermanht 蝦我

引用:
原帖由 hermanht 於 23-9-2009 00:50 發表
送你地一程

劇毒

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:
原帖由 hermanht 於 22-9-2009 23:03 發表

我係上油白痴, 不過如果要向呢方面發展, 遲早都要試...
不過我諗做得咁靚,一定要電鍍先做得返個效果,再唔係上金薄都得
鵰。豹。狸。獅。狒

師兄服左你既DIY

有冇諗過刻埋個Hoster?

師兄可唔可以分享下個工具呀 謝謝

引用:
原帖由 紗夢 於 23-9-2009 13:34 發表
師兄可唔可以分享下個工具呀 謝謝
雕刻筆一支, 好似街邊整路, 個聲好似M60果件野的微形版.
沙紙
洗漆水
引用:
原帖由 typhooncat 於 23-9-2009 11:50 發表
有冇諗過刻埋個Hoster?
我試過刻膠, 唔靚的
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

除咗一個"勁"字之外,我不知可以講什麽
紫心寄語

仲要入晒~好爽好正好有feel阿~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

cso?

發新話題