發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 29-9-2009 11:44 發表

始終都係唔慣ZZ竟然會防禦力低...
比人打幾下就收皮...
都係用黎打常規好了
死亡都係用B剪機最岩我
B機  , 陸戰仔仔?
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 29-9-2009 11:49 發表

艦戰我一完自拖一重高再加火箭dagger

火箭dagger 做leader 無人知有大雞
到底艦戰有咩實際用途...聽人話升機快,賺G又快,對嗎??
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 bonzonie 於 29-9-2009 11:53 發表

B機  , 陸戰仔仔?
講你都唔信,我最愛最愛係B NT1,第二係BR Ez8,第三先係BR 陸高
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 29-9-2009 11:54 發表

到底艦戰有咩實際用途...聽人話升機快,賺G又快,對嗎??
其實我打左2場艦戰only..
發覺升機經好似只升1部
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 29-9-2009 11:55 發表

講你都唔信,我最愛最愛係B NT1,第二係BR Ez8,第三先係BR 陸高
又真woo,好少見人落場用,ez8都小

引用:
原帖由 bonzonie 於 29-9-2009 12:00 發表

其實我打左2場艦戰only..
發覺升機經好似只升1部
係咪只升leader機?
請問唔計副官果d,係升幾多呢?

引用:
原帖由 bonzonie 於 29-9-2009 12:02 發表

又真woo,好少見人落場用,ez8都小
因為我唔注重殺敵數...反而最注重配合隊友進攻,NT1本身夠硬,其他野都可以
3武真係好煩擾...
用黎拖住敵機,隊友就有機會抽水,或者隊友拖住敵機,我都有得抽水
幾好用

BR Ez8真係回彈快,重有防指,幫到隊友同自己加硬
力奇戴阿斯。紅 都好,又係抽水...埋身起手都幾快,同埋C機,多命...

以上只係作死亡競賽時用

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 29-9-2009 12:04 發表

係咪只升leader機?
請問唔計副官果d,係升幾多呢?
只升leader機,
我尋晚2場都lost,好似加得90 機經

今晚試真D

抽左200左右, 2部X異端, 1劍西, 1飛西, 1艾美X, 1AR ZZ(合左先抽到, 頂佢個...) , 1A WING, 1B WING, 2 多2, 1BR重炮....

係抽唔到完自, 唉...一部S都無
鵰。豹。狸。獅。狒

off topic ,
艾比安幾好用
D 連招可以鎖住人食
又可以變形空撞
仲有技1加強防禦

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-9-2009 12:22 發表
抽左200左右, 2部X異端, 1劍西, 1飛西, 1艾美X, 1AR ZZ(合左先抽到, 頂佢個...) , 1A WING, 1B WING, 2 多2, 1BR重炮....

最好丫,高級AR ZZ ,同全部機一黎高級(皇牌)

好彩我未合AR ZZ先抽

我尋晚臨尾有1 Q中十萬G

突然有番身家好開心

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-9-2009 12:22 發表

大哥!!我死過你呀!!抽到1xAS ZZ(又係合左先抽到!重要升埋初級抽部高級返黎!shit!!),1B wing, 2 BR 多2,1 BR重砲, 1 飛西, 跟住乜春神龍...死神...一大簍唔會用既機!
唯一高興d係抽到10萬G...好多廢機都係10萬G果度頂住唔使蝕

p.s.完自自己合啦,抵合架

幸運蛋成堆重覆又重覆,我都好明白你的心情

反而自抽普通扭蛋仲開心

附件

29-9-2009 12:32

引用:

合住天意或正義先lor

有高級X異端同高級劍西好快jei

引用:
原帖由 bonzonie 於 29-9-2009 12:36 發表

合住天意或正義先lor

有高級X異端同級劍西好快jei
唉我都好想合正義玩下,但又唔想慢慢升突擊->劍西->xxyyzz.........

發新話題