發新話題

SD Gundam Online 專區3 <<機動舞鬥傳>>

引用:
原帖由 EF66-1192 於 2009-11-9 05:58 PM 發表
入會申請 XD

我係  CGF   EF66-1192       呀
     GAME   搖控貨櫃車e達人
我加左你做會員啦
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

thx

不過......我最low Lv

唔知可唔可以自己公會戰打返自己公會呢

點樣公會戰?

引用:
原帖由 5210 於 2009-11-9 07:49 PM 發表
點樣公會戰?
只不過係4v4....星期5,6,日有得玩

原來我升左職

引用:
原帖由 小雲雲 於 9-11-2009 23:10 發表
原來我升左職
恭喜哂
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 小雲雲 於 9-11-2009 23:10 發表
原來我升左職
我今日都升左

我只係想知 ASTRAY BLUE FRAME 2 EDITION(大劍) 同 WING CUSTOM ZERO 點合出黎...跪求...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 zachary 於 10-11-2009 00:15 發表
我只係想知 ASTRAY BLUE FRAME 2 EDITION(大劍) 同 WING CUSTOM ZERO 點合出黎...跪求...
呢個?

引用:
原帖由 zachary 於 10-11-2009 00:15 發表
Wing Zero Custom
佢幫到你 揀零式飛翼鋼彈特裝型
http://www.ucinfo.com.tw/index.p ... gid=96&aid=2764

回覆 26# 的帖子

唔該晒~
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

合到fa zz了......哈哈

引用:
原帖由 仔仔 於 10-11-2009 12:10 發表
@O@抽到圖,快D post黎睇下

引用:
原帖由 仔仔 於 2009-11-10 12:10 PM 發表
最高防s機

發新話題