24 12
發新話題

瘋狂概念研究所09年第一彈:H-250 handfree

嘩...好潮~!!!會否考慮量產
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 denniscty 於 22-11-2009 22:40 發表
各位師兄過獎喇
其實我都未係好滿意
因為個converter應該要整得實淨啲先可以應付到日常嘅拉拉扯扯

呢樣嘢都重要研究一下

啱啱搵咗女友做白老鼠試通話質量
女友話 ...
對我尼講, 講到電話已經好好, 反而我想整到COMTAC可以聽到電話同歌就會HIGH D
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 zachary 於 23-11-2009 23:17 發表
嘩...好潮~!!!會否考慮量產
衰在唔係好襟拉扯呢

再要整改良版的話
目標係縮細而家個converter嘅體積
同埋搵一隻比較軟身嘅高流量線
如果搵到人做廠啤線的話都可以諗下小批量...
引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-11-2009 23:21 發表

對我尼講, 講到電話已經好好, 反而我想整到COMTAC可以聽到電話同歌就會HIGH D
comtac 2造型唔錯 (其實女友之前都建議過)
各位師兄可否介紹下邊樹有賣
(上次買H250嗰陣唔多見)
THX

引用:
原帖由 denniscty 於 23-11-2009 23:29 發表

衰在唔係好襟拉扯呢

再要整改良版的話
目標係縮細而家個converter嘅體積
同埋搵一隻比較軟身嘅高流量線
如果搵到人做廠啤線的話都可以諗下小批量...

comtac 2造型唔錯 (其實女友之前 ...
我COMTAC1 同2都有真野, 但對返尼睇, 山塞COMTAC1好過2, 上貓兵買啦, 好似佢都幾多貨
鵰。豹。狸。獅。狒

Update on 10.12.2009

today I went to in's point and bought this at the price of $60

I didn't do anything to the PTT feature so I have to press the PTT whenever I want to speak. This feature maybe somehow useful as a mean of "manual noise cancelling"

everything looks gd after a 15 mins trial conversation. No problem with iPod and YouTube as well.

引用:
原帖由 denniscty 於 22-11-2009 20:20 發表
唔知擺乜區好,擺翻落吹水區先

對上一post

小弟喺對上一個post同各位師兄研究過可唔可以將H-250插落iphone當handfree用
今日實驗結束, ...
師兄你太神了

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-12-2009 01:07 發表

師兄你太神了
神是有代價的
早輪部電話好多雜音
重以為係俾我做實驗整壞...

回覆 20# 的帖子

呢個型呀
唔知仲以為你係差人做緊野

引用:
原帖由 Boniface 於 11-12-2009 02:38 發表
呢個型呀
唔知仲以為你係差人做緊野
行入信和,好多鋪都即刻收檔

24 12
發新話題