發新話題

MW2問題 - 求Ghost裝備list

引用:
原帖由 101653 於 1-12-2009 16:27 發表

你叫果條友敲爛個窗由最高跳落街
你自己跳兩層樓
我之前都搵緊price 果set gear,molle belt + Suspenders 係make senses既,
不過chest rig 我真係搵唔到一件條帶扣位係一樣...
只知佢係molle chest rig...

引用:
原帖由 fire23wong 於 1-12-2009 21:49 發表

我之前都搵緊price 果set gear,molle belt + Suspenders 係make senses既,
不過chest rig 我真係搵唔到一件條帶扣位係一樣...
只知佢係molle chest rig...
我就係刨哂外國網睇哂說明書都搵唔到件vest
另外佢d pouch好怪
mc色無啦啦有達黑色係度
唔知係咩黎既....

其實大家有冇諗過隻game入面D gear唔同真實的gear=3="

小弟反而想整套GENERAL SHEPHERD...
但唔知道佢頂BERET 同 把.44 MAGNUM可以係邊搵...

遲下game場係咪變左玩cosplay......

回覆 20# 的帖子

某程度上, war game 都係一個 cosplay 遊戲..........
British 4th Armoured Brigade

引用:
原帖由 MKL04438 於 3-12-2009 13:09 發表
其實大家有冇諗過隻game入面D gear唔同真實的gear=3="
咁又緊係唔會似到十足十既

lee張點睇?個人覺得個頭似就ok

見有人問裝我都想問下
今集captain price 係mw2 個D裝備
最後個關個look

引用:
原帖由 老臣子 於 2-1-2010 23:22 發表
  見有人問裝我都想問下
今集captain price 係mw2 個D裝備
最後個關個look
佢黎黎去去都係同chest rig
不過係邊牌就唔知啦
我都搵唔到

引用:
原帖由 飛哥仔 於 14-12-2009 00:33 發表

lee張點睇?個人覺得個頭似就ok
咦,睇真D佢枝槍個下槍身…
掉轉左喎!!!!!!

引用:
原帖由 MKL04438 於 20-2-2010 21:43 發表

咦,睇真D佢枝槍個下槍身…
掉轉左喎!!!!!!
好似話因為好少可會係左邊睇過去, (game入面右手拎槍), 所以左右都用埋同一個texture...

m16都係咁...呢張仲神奇, 冇ejection port, 但有彈飛出黎
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 lamwk00 於 9-12-2009 22:38 發表
某程度上, war game 都係一個 cosplay 遊戲..........
正常 star wars 都有la,下次會有d咩(期待....)

引用:
原帖由 kivaplan 於 20-2-2010 21:48 發表

正常 star wars 都有la,下次會有d咩(期待....)
日本仔有lolita同女僕裝打wargame...(之前有師兄post過..)
縮縮北行鳥 =口=

日本仔好野

發新話題