發新話題

古語 「一分耕耘,一分收獲」你認同嗎?

引用:
原帖由 於 8-12-2009 02:26 發表
我只知道...唔姦就無收獲..唔理佢係一分又好..兩分又好..總好過無事起浪...搏frog
我忽然醒起早排有人講過一句

成功的人,係因為佢向目標堅持到最後...............................失敗的人又何嘗唔係
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 13# 的帖子

送佢俾法王,法王都唔要

回覆 15# 的帖子

所以大家齊齊努力姦下啦

回覆 18# 的帖子

1.耕(姦)你的耘(神)「比大家的」  
2.收你的膠「比盲老的」
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 sunny2014 於 6-12-2009 22:04 發表
唔認同
但我認同「肛門靈魂同七十一一樣,梗有一個響你左近」
佢十分耕耘地派膠,當然有十分收獲被封神 , 仲要係 "肛狐錐撒令" 五名之內

姦post無罪
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

回覆 22# 的帖子

唯有強帖留名

引用:
原帖由 於 8-12-2009 09:43 發表

失敗的人..係未堅持到成功姐我覺得...堅持接受失敗..都可算係成功..失敗的過程我唔覺得冇得著...
而家的失敗..係為將來既成功鋪路...
堅持到底就是勝利!!

咁似功課題既?

引用:
原帖由 odaan 於 8-12-2009 09:28 發表

佢十分耕耘地派膠,當然有十分收獲被封神 , 仲要係 "肛狐錐撒令" 五名之內
另外四大高手係...

唔...呢個post真係....

引用:
原帖由 Boniface 於 8-12-2009 02:54 發表
送佢俾法王,法王都唔要
法王轉贈俾衛隊練靶

發新話題