發新話題

請飲都要咁high-tech......

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 8-12-2009 11:06 發表

跟住D三姑六婆又多咀"一家四口比$500人情ja......................."
"嘩....三姑....500乍...添的啦"..."銀包.銀包.銀包.銀包"

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-12-2009 11:11 發表

"嘩....三姑....500乍...添的啦"..."銀包.銀包.銀包.銀包"
最憎呢D三姑六婆

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-12-2009 11:09 發表

我地兩邊父母都係半打兄弟姊妹果隻....可以點少搞呢....
咁就.... 旅行結婚吧~
:p

引用:
原帖由 於 8-12-2009 11:17 發表

我女皇果邊又何嘗唔係.....我一早都話旅行結婚....
其實搞咁多野都係做場戲比人睇我地有幾幸福姐..自己知咪得LO..唔洗打羅打鼓..話比人知..
父母唔係咁諗呢...

引用:
原帖由 於 8-12-2009 11:24 發表

係嘍..要做比人睇自己個女嫁得幾好..所以要大搞..由其是佢地咁傳統既人...  無返三幾十萬都搞唔掂個婚禮..
咁你加油啦 wkakakkaaa

引用:
原帖由 boni 於 8-12-2009 11:14 發表

咁就.... 旅行結婚吧~
:p
講真...我同佢有咁諗過架....

引用:
原帖由 於 8-12-2009 11:17 發表

我女皇果邊又何嘗唔係.....我一早都話旅行結婚....
其實搞咁多野都係做場戲比人睇我地有幾幸福姐..自己知咪得LO..唔洗打羅打鼓..話比人知..
x2.....

引用:
原帖由 於 8-12-2009 11:24 發表

係嘍..要做比人睇自己個女嫁得幾好..所以要大搞..由其是佢地咁傳統既人...  無返三幾十萬都搞唔掂個婚禮..
一半都夠俾首期買層樓....

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-12-2009 11:04 發表

即時公佈....
陳大文.......人情500....
王小虎一家四口人情500.....
加條roller喺個live image下面
即刻變咗歡樂滿東華

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-12-2009 12:15 發表

x2.....
x3...

發新話題