發新話題

佢去左…

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-12-2009 19:51 發表

呢種人,膠到連地獄之火都溶唔到佢
頑強到佢啊
睇下佢幾時再爬返出黎
為我地帶來歡樂

引用:
原帖由 筲箕 於 11-12-2009 20:00 發表

頑強到佢啊
睇下佢幾時再爬返出黎
為我地帶來歡樂
我睇好快

原來未完............

盲神又來了??
delete

引用:
原帖由 derek_lok 於 11-12-2009 20:14 發表
原來未完............

盲神又來了??
盲神移民去打wargame既朋友度...最新既post最後一個reply係....
=========
UFO118 係我

gum 為什麼comment 會兩極化?

因一邊人成日乞膠(ex:cgf), 一邊人冇

扮膠迎合CGF&WGY d人    , 其他forum唔駛

=======================
真係膠無需扮膠

引用:
原帖由 飛哥仔 於 11-12-2009 20:22 發表

盲神移民去打wargame既朋友度...最新既post最後一個reply係....
=========
UFO118 係我

gum 為什麼comment 會兩極化?

因一邊人成日乞膠(ex:cgf), 一邊人冇

要扮膠迎合CGF&WGY d人    , 其他forum唔駛 ...
佢自已都真心膠la

引用:
原帖由 ea4101 於 11-12-2009 20:24 發表

佢自已都真心膠la
可惜以後無機會見佢

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-12-2009 19:51 發表

呢種人,膠到連地獄之火都溶唔到佢
你真係有所不知, 佢舊膠之所以咁硬, 完全係對假膠的密度要求ge體現

而佢硬膠ge情度, 足以令佢存活o係世上都唔覺得自己係浪費地球資源同係一種所謂"奉獻給世上所有硬膠", 亦稱為"獻世硬膠"

連地獄都拒膠於千里之外, 可見其面皮之厚, 煩膠之硬
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Paul 於 11-12-2009 19:24 發表

膠氣長存

快d搵人整個"牌方"俾佢啦
鵰。豹。狸。獅。狒

o岩o岩追緊友台既post, 就快笑到穿肺....

sunny哥實在追擊得好有力  不過你一定無睇過無記既"係咪小兒科啦~" (需然我覺得係背答案多)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 11-12-2009 21:15 發表

sunny哥實在追擊得好有力  不過你一定無睇過無記既"係咪小兒科啦~"  (需然我覺得係背答案多)
比個五我

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-12-11 09:15 PM 發表

sunny哥實在追擊得好有力  不過你一定無睇過無記既"係咪小兒科啦~"  (需然我覺得係背答案多)
比條link黎丫,唔該
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-12-2009 21:25 發表

比條link黎丫,唔該
http://www.wargameyau.net/viewth ... &extra=page%3D1
呢個

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-12-2009 21:17 發表

比個五我

有5千蚊來改槍, 我可用既錢唔知多他幾多, 不過一講到抽5千來改槍....就好啦....

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-12-2009 21:17 發表

比個五我

叫佢做「噠盲西.菊花王」

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-12-2009 21:27 發表

叫佢做「噠盲西.菊花王」
無法, 鬼叫人地小三語句令人地覺得自己既菊花就快就不保

發新話題