29 12
發新話題

做途人真係要小心d...

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-12-2009 00:23 發表

師傅... ...
洋狗咪同唐狗一樣
但洋狗"醒"過唐狗很多
洋狗係境內出口,

唐狗係境外出手.

引用:
原帖由 於 29-12-2009 00:31 發表

拍片影相都俾人洗晒, 大家無證據話佢起香港果邊俾狗咬喎
人地做野前, 已經吹晒雞叫記者跟身

唔會咁巧, 有成班記者係附近一齊過關呱

大家何必含沙射影  

又要諗得貼題 , 又要夠啜核 , 唔辛苦嗎 ?

引用:
原帖由 於 29-12-2009 02:38 發表
大家何必含沙射影  

咁先可以發揮一下創意思維ma
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 keane 於 29-12-2009 00:15 發表
話時話 ....... 如果你唔接近個狗籠, 佢地吹得你漲咩,

明知有高空擲物, 仲行出路中心, 有咩事未係自己挪黎

仲講到自己專登唔帶回鄉卡咁醒, 咁醒就米行過去啦,

係呢邊叫餐死未無 ...
有狗做跟尾狗跟人走,
有狗跟變遷在舊主人走就跟新主人,
有d 跟唔到舊主人走就吠d跟新主人的狗,
狗咬狗骨,新舊主人都係o係側邊食住花生等睇戲
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

班老鬼見慣大場面,點會同你玩衝動
長毛個d都係鏡前交完戲,鏡後同班警察有講有笑
班後生衰衝動,明知對家都唔係咩野斯文人,無謂去踩人底線啦

咁d番狗的確高少少既,而且面皮夠厚

引用:
原帖由 keane 於 29-12-2009 00:27 發表

唔係唔俾你做, 做都要做醒D, 好好保護自己,
萬一果邊心情唔好, 都幾大獲
後生仔始終係後生仔, 有經驗班老鬼, 淨係係香港境內晒馬 ..... 幾醒呀
明知狗籠入邊有癲狗就咪行咁近啦....不論對錯真係累埋的記者同有幾個途人...
係既就學台灣咁...係怪老頭附近面向內地方向...買起一兩間屋....日日插旗揮標語都得...

引用:
原帖由 於 29-12-2009 02:38 發表
大家何必含沙射影  

下下都單刀直入好快悶架喎

引用:
原帖由 keane 於 29-12-2009 00:15 發表
話時話 ....... 如果你唔接近個狗籠, 佢地吹得你漲咩,

明知有高空擲物, 仲行出路中心, 有咩事未係自己挪黎

仲講到自己專登唔帶回鄉卡咁醒, 咁醒就米行過去啦,

係呢邊叫餐死未無 ...
隔離屋隻狗入你屋企咬你家人
唔通係屋入面叫兩聲,敲下牆同隔離示下威就算數
就算阿離果個係包租公都無得咁講啦

如果係咁,個包租公都幾著數
得閒過黎放低D臭臭,食埋你餐飯先返隔離訓

引用:
原帖由 Boniface 於 29-12-2009 03:11 發表
班老鬼見慣大場面,點會同你玩衝動
長毛個d都係鏡前交完戲,鏡後同班警察有講有笑
班後生衰衝動,明知對家都唔係咩野斯文人,無謂去踩人底線啦
班年青人當日如果知道無記者在場, 行動一定會和平低調好多

引用:
原帖由 Mathew 於 29-12-2009 11:20 發表

隔離屋隻狗入你屋企咬你家人
唔通係屋入面叫兩聲,敲下牆同隔離示下威就算數
就算阿離果個係包租公都無得咁講啦

如果係咁,個包租公都幾著數
得閒過黎放低D臭臭,食埋你餐飯先返隔離訓
好似圍頭家咁~
係阿公隻狗由後園走入客廳當住其他客人面前咬人, 咬完人返入後園

只要阿公講句: 後園至客廳都係我撻地, 我放狗關外人鬼事, 就算自己人都唔需要說三道四, 論背份都唔到外姓人出聲~
delete

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-12-2009 09:25 發表

明知狗籠入邊有癲狗就咪行咁近啦....不論對錯真係累埋的記者同有幾個途人...
係既就學台灣咁...係怪老頭附近面向內地方向...買起一兩間屋....日日插旗揮標語都得...
對面分分鐘搵個狙擊手........

回覆 28# 的帖子

如果俾 " 各界熱血青年 " 有支狙擊槍, 相信佢地有能力有信心做到

29 12
發新話題