發新話題

[轉]槍王之王的预告片

......張國榮好古天樂億幾兩億倍.....
睇下古天樂佢一路跑一路開槍個陣個姿勢.......
都係哥哥型D!!

引用:
原帖由 BOY~ 於 29-12-2009 08:39 發表
......張國榮好古天樂億幾兩億倍.....
睇下古天樂佢一路跑一路開槍個陣個姿勢.......
都係哥哥型D!!
其實我都好想知兩套野有冇關係......

好似啲新手打 Game 咁樣...

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-12-2009 09:02 發表

其實我都好想知兩套野有冇關係......
緊係冇, 借死人過橋姐.

引用:
原帖由 deathmaster 於 29-12-2009 09:11 發表
好似啲新手打 Game 咁樣...
呀一聲沖出去...砰砰砰砰....的敵人就死.死.死....

回覆 16# 的帖子

換匣都型好多喇

引用:
原帖由 deathmaster 於 29-12-2009 09:12 發表

緊係冇, 借死人過橋姐.
同埋都係拎警察做靶....

槍王之王預告片

我覺得"古生"動作太誇張, 同太假..............
British 4th Armoured Brigade

http://www.youtube.com/watch?v=7VHPl-jy_x4

哥哥形好多
古天樂同佢差多皮

引用:
原帖由 路比 於 29-12-2009 05:04 發表

果枝唔係1911,只係似
個支係Browing Hi-power

http://www.civiliangunner.com/FNHP.htm

引用:
原帖由 sam524 於 29-12-2009 02:09 發表

同感...
而且佢可以一槍爆左個sniper個頭...
我囧了...
個sniper用膠盔....
支槍可以打到個膠盔"兵"一聲....
定係因為個sniper做過手術改左金屬頭骨

引用:
原帖由 mic_hk 於 29-12-2009 04:03 發表

無錯!分開打5鎗~第1,2,4個同一時間一齊跌~第3同5之後跟住先至跌!
咁有乜辦法同一時間有三個隔開既人同時分開一齊跌呢?
三個痴埋既人一齊跌都仲有得諗~咁隔住一個又點諗?
唔通佢地一早約埋同年同月同日死?中左都 ...
C兄~GOOD!我同你諗法一樣~
所以覺得好怪~但又唔識形容.....
太陽神

睇見古天樂,就俾我一種搞笑已感覺

大陸出品......

發新話題