26 12
發新話題

$2000買咩鎗好?(唔要MADE IN CHINA)

引用:
原帖由 kenneth960102 於 7-1-2010 19:42 發表
即係电係GBB的進階
電槍(AEG)係用波箱o既...
由電驅動o既...
比較常見...
好處:
一年四季都用得...
比較多補品&PART(rail等)用...
多款色&牌子選擇...
壞處:
耐唔耐要搞搞個波箱(換零件)...
-----------------------------------------------------
GBB係用gas(壓縮氣體)驅動o既...
比較少見(少人用黎打game)...
好處:
比較似真槍(system & recoil)...
壞處:
天氣涷時威力大大減低(唔方便使用)...
-----------------------------------------------------
總括黎講...
AEG比較實用...
GBB比較像真...
要AEG定GBB就睇你點諗...

不過你得$2000...
GBB得國貨平過$2000

marui g36,mp5,ak

引用:
原帖由 sam524 於 7-1-2010 20:20 發表
不過你得$2000...
GBB得國貨平過$2000
我決定買電

引用:
原帖由 kenneth960102 於 7-1-2010 21:16 發表

我決定買電
得2000真係只可以買槍(依你既要求),忍到手既不妨存下錢先

引用:
原帖由 蕉皮 於 7-1-2010 21:49 發表

得2000真係只可以買槍(依你既要求),忍到手既不妨存下錢先
同意...
因為$2000買支AEG,仲要唔係國貨...
真係唔上唔落...

marui大部份aeg 完全符合樓主要求
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 蕉皮 於 7-1-2010 21:49 發表

我枝MP5加鏡差唔多2000差該唔過2000

MARUI M4A1 R.I.S電動鎗 ANDMARUI M4 S-System 電動鎗 幾錢???thx !!!

MARUI M4A1 R.I.S電動鎗 ANDMARUI M4 S-System 電動鎗 幾錢???thx !!!

附件

8-1-2010 17:38

8-1-2010 17:38

我記得MARUI M4 RIS好似差唔多要2千,S-system好似要2千幾
但MARUI M4 RIS會耐左會搖頭
,預左要再比$_$換金屬身同一體管

新手買乜鬼gbb,落場又唔夠玩,買番黎又要改餐死.....

26 12
發新話題