24 12
發新話題

有冇人會同新手去廣華街ga?

引用:
原帖由 nishi 於 16-2-2010 19:48 發表
槍街好多店都有標明價錢, 唔係海鮮價, 所以價錢上就都唔會有太大問題~(當然, 熟客可能有平啦~)
買果時試清楚支槍, CHECK清楚外殼有冇花, D PIN,螺絲位有冇花, 之後試埋槍, 應該都冇咩問題既~ (試槍好似新手指南有講 ...
新手最唔該行近既莫過於某專業人仕

大約估到你講邊間, 不過好在, 我到加陣都唔知佢係邊
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 16-2-2010 20:21 發表
大約估到你講邊間, 不過好在, 我到加陣都唔知佢係邊
d入唔到去,只可以企門口睇既鋪就唔好"入"啦!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 16-2-2010 20:45 發表

d入唔到去,只可以企門口睇既鋪就唔好"入"啦!
入都冇所謂, 我想要既槍同件都買晒
除左想搵把二手國產槍番黎慢慢改練下手藝之外, 氣槍呢方面, 我已經無欲無求
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 sunny2014 於 16-2-2010 20:13 發表

新手最唔該行近既莫過於某專業人仕
比碩士再高級少少果位

引用:
原帖由 seamoncheng 於 16-2-2010 20:55 發表

比碩士再高級少少果位
博士呀MA,

聽過下,

仲有冇其他BLACK 店?

新手+1

引用:
原帖由 sunny2014 於 16-2-2010 17:05 發表 [url=http://www.civiliangunner.com/cgf/redirect.php?goto=findpost&pid=591886&ptid=53918][img]

4.果枝DE係限量版黎,老早絕晒種啦
槍街仲有幾間有貨, 問題係個價值唔值用來落場咁姐, 通常買得lee支返來都係用來做神台槍.....

好多師兄都講左, 狙唔係易玩既, 特別係手拉式哥類, 你會發覺完全比人火力壓制返轉頭......

雙手槍落場......第一排唔使換匣時都幾爽既, 不過你射晒第一排匣時想換彈就一定唔會好似L4D咁易囉.....而且你手囉2槍唔會係GAME場比到優勢, 反而因為你未能好好描準而失去優勢.

個人睇法, 想開始玩GAME既, 跟隊租槍玩下先, 或者平平地買支國狗既玩下先, 如果好似你而家咁用左成萬蚊買左SET野返來之後唔玩而想放, 到時仲傷...

至於怕黑店方面....多D行下槍街, 睇下各店唔同牌子既槍咩價位, 再係網上睇下D POST都應該可以分別到唔小, 最多都係買槍時識唔識CHECK槍姐....

說到雙槍...我有fd試過打c蕉b拎...
結果佢好型咁係我側邊砰砰砰, 過左幾秒就大叫"死"了...
縮縮北行鳥 =口=

24 12
發新話題