發新話題

新手影光軌

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 24-3-2010 13:18 發表
大鑊喇, 我明明出去前清過個cmos, 係咪個cmos已經瓜左?

同埋...我想請問各位大俠果d星型光係咪正常ga?
恭喜你發現豪屎座

附件

25-3-2010 12:46

閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 天煞孤狼 於 25-3-2010 10:58 發表

塊CMOS有無花到!?
cmos上面仲有塊filter仔既....

引用:
原帖由 hermanht 於 25-3-2010 12:46 發表

恭喜你發現豪屎座
笑到轆地
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

CMOS吾係要拎出去俾人洗架咩??

引用:
原帖由 天煞孤狼 於 25-3-2010 10:58 發表

塊CMOS有無花到!?
咁又無
鵰。豹。狸。獅。狒

我都有張

gx100 影...好好用
不過已經壞左

引用:
原帖由 拾哥 於 12-4-2010 11:21 發表
我都有張

gx100 影.. ...
兩張相有無後制過?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 hermanht 於 25-3-2010 12:46 發表

恭喜你發現豪屎座
笑死左。
XDDDDDDDDDDDDDDD
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

小弟買左D90後都影左張呢D

可惜急急腳影,加上又唔識影,長暴時間最多又得30秒(冇快門線),暴個位又唔好之下

出左以上的一張圖片

希望C兄們俾D意見,下次再可以影好D

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 12-4-2010 08:45 PM 發表

小弟買左D90後都影左張呢D

可惜急急腳影,加上又唔識影,長暴時間最多又得30秒(冇快門線),暴個位 ...
too bright...
use shutter cord(buy one) and bulb mode to control longer exposure

引用:
原帖由 HunterX 於 12-4-2010 13:04 發表

兩張相有無後制過?
冇呀

Magic moment + 空氣好,好易影到比較好睇o既相

引用:
原帖由 拾哥 於 13-4-2010 10:28 發表

冇呀

Magic moment + 空氣好,好易影到比較好睇o既相
好靚...

師兄有無諗過GX200??
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 13-4-2010 12:57 發表

好靚...

師兄有無諗過GX200??
就係死左gx100,買左gx200,好後悔
完全做唔番gx100 o既個性

呢張係gx200 影o既,已經覺得係最好...(唔知點解會有一種好散o既感覺)

引用:
原帖由 拾哥 於 13-4-2010 02:40 PM 發表

呢張係gx200 影o既,已經覺得係最好...(唔知點解會有一種好散o既感覺)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hpho ... 14.snc3/26999_35836 ...
感覺怪怪的

引用:
原帖由 拾哥 於 13-4-2010 14:40 發表

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hpho ... 14.snc3/26999_35836 ...
又真係怪怪地喎......
-但丁

發新話題