發新話題

香港2010靚模(動漫)展又尼啦~

引用:
原帖由 wonglk 於 12-6-2010 11:46 發表
去動漫節,不如去maid cafe
maid cafe 我興趣就唔係好大...
我去M記比錢教主~都唔會比錢去動漫節
PS:反而我想香港開返間官方Gundam Cafe,近反日本個種設計........不過價錢就唔好近就得啦

引用:
原帖由 wonglk 於 16-6-2010 14:23 發表
動漫節有咩變質,大家心中有數
以前就只係港式漫畫多(無計啦資訊唔流通)
之後短期引入左日本漫畫
但時間不長,引入埋電玩原素
但都係d貴價少少既機,一般小學雞係果陣時係無可能話買就買
之後連online game都入埋去 ...
其實我又覺得就game本身問題唔大既.......
唔好下下係online game就得啦...(直指某D專做小學雞online game既展商 )
因為始終ACG就有GAME既意思....

o靚模退散

不過動漫節會有折......

引用:
原帖由 GHST 於 17-6-2010 00:05 發表

其實我又覺得就game本身問題唔大既.......
唔好下下係online game就得啦...(直指某D專做小學雞online game既展商 )
因為始終ACG就有GAME既意思....
此game不同彼game
小學雞拎支10蚊手槍又同其他玩wargame既人士一樣?

我去動漫展係睇地攤
小弟有年賣Tee 賺一倍

大家估下今年仲有無phantom排公仔?

有傳聞話p靚模已走
是否屬真?

引用:
原帖由 wonglk 於 17-6-2010 13:31 發表
有傳聞話p靚模已走
是否屬真?
係就最好啦

引用:
原帖由 fatchicken22 於 17-6-2010 13:13 發表
我去動漫展係睇地攤
小弟有年賣Tee 賺一倍
同感,今年要去搵下有冇juneの工作と物欲日記出既紙模…上年有人見到><
同埋睇下今年會請到咩人黎香港,上年有中村翔子^^我要平野綾><雖然冇可能T^T(最緊要佢病好就得啦^^)

同埋去睇下買漫畫有咩送啦…

引用:
原帖由 wonglk 於 17-6-2010 13:31 發表
有傳聞話p靚模已走
是否屬真?
No way la...
All company need promotor......

引用:
原帖由 queen 於 17-6-2010 14:41 發表

No way la...
All company need promotor......
o靚模,model同promotor,三樣野都唔同
o靚模係比娛版寫開o個d,model係最少都比印刷傳媒搵o黎做demo,連呢兩個條件都無o個d就唔算係o靚模/model
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
有傳聞話p靚模已走
是否屬真?
online game o個邊8成唔會,xbox 以慣例而言會搵一個半個奀星,其他的就係d駁上位的女
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

早幾年開始多online game商展覽已經冇去
其實一開始係幾好,ACG相關only
一多左其他野就開始出事........

引用:
原帖由 追逐者 於 16-6-2010 22:53 發表
CGF polo動漫特遣隊
如果去既話我會著polo
?過依度有無人去?

引用:
原帖由 亞爾多 於 17-6-2010 22:05 發表

如果去既話我會著polo
?過依度有無人去?
真係無靚模先算啦...如果唔係又要同d狗公迫餐死既就真係無謂

發新話題