29 12
發新話題

[絕地之反擊]PSP大難了~任記E3公告立體手提N3DS,3D畫像遠超WII

引用:
原帖由 蕉皮 於 17-6-2010 23:03 發表
PSP都係時候進化啦
進化左架啦
異型PSP GO

引用:
原帖由 fire23wong 於 17-6-2010 23:06 發表

進化左架啦
異型PSP GO
我想知呢件野的銷路係唔係好差

引用:
原帖由 fire23wong 於 17-6-2010 23:06 發表

進化左架啦
異型PSP GO
個種係變形,唔係進化 psp一直都未進過化

引用:
原帖由 louisli 於 17-6-2010 23:07 發表

我想知呢件野的銷路係唔係好差
仆直....輸到開晒巷

PSP由我讀書到而家,都有10 o禁滯,差唔多要有d突破野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-6-2010 02:22 發表
PSP由我讀書到而家,都有10 o禁滯,差唔多要有d突破野
睇佢個死樣都係tgs或者下次e3先公告新野...

引用:

進化左架啦
異型PSP GO
蝕本之作.....

NDS有部份遊戲已經行緊2GB帶
這個point用在3DS上只是一個sell games的小賣點(充其說是量產吧)
如果說有2GB或以上的GAME帶就真是賣點了
將惡搞貫徹到底!!

sony一早都lose左俾任天 任天話下一個要打win就係 apple-,-

回覆 24# 的帖子

唔會呱....apple都無遊戲機

咁你就錯la師兄 好多人一睇到都會好像人咁想 但係就係因為apple store 賣game賣得咁成功 而引到咁多人玩 so 任天話要打破出路 都要好像apple store 咁樣 係網上市場立足~

ps 2 畫像

引用:
原帖由 yamyamchan 於 19-6-2010 14:05 發表
咁你就錯la師兄 好多人一睇到都會好像人咁想 但係就係因為apple store 賣game賣得咁成功 而引到咁多人玩 so 任天話要打破出路 都要好像apple store 咁樣 係網上市場立足~
nds一向都係網上"市場"

咁搞法真係隨時坐車仲忙過返工...

UNDER DEVELOPING

29 12
發新話題